GALATASARAY

Sneijder derbide oynamaya kararlı

Wesley Sneijder, 13 Nisan’daki Fenerbahçe derbisine yetişmeye kararlı olduğunu her gün yeniden kanıtlıyor.

Sneijder derbide oynamaya kararlı

Tedavisi son sürat devam eden Hollandalı yıldız, dün sabah uyanır uyanmaz sosyal medya hesabında TT Arena’nın tıklım tıklım dolu bir fotoğrafını paylaşıp, “Kulübüm için savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim” mesajını yolladı. Wesley’in gözü derbide...

Sakatlığına rağmen çalışmalarını büyük bir disiplin içinde sürdüren Wesley Sneijder, 13 Nisan’daki Fenerbahçe derbisine yetişmeye kararlı olduğunu her gün yeniden kanıtlıyor.

Öyle ki tecrübeli futbolcu, dün sabah uyanır uyanmaz instagram hesabından paylaştığı, tıklım tıklım dolu ve “Herkes rütbesini bilecek” pankartının açılmış olduğu TT Arena fotoğrafına, “Kulübüm için savaşmaktan asla vazgeçmeyeceğim” notunu ekleyerek önemli bir mesaj gönderdi.

Wesley Sneijder

Günde 6 saatini tedaviyle geçiren, boş zamanında da dinlenerek vücudunu hazırlayan Sneijder, bir yandan da taraftarı zorlu mücadeleye motive etmeye çalışıyor. Tecrübeli futbolcunun paylaştığı her mesaj, onbinlerce etkileşim alırken, Sarı-Kırmızılılar’dan destek mesajları yağıyor.

"ÇOK ÇALIŞIYORUM. DÖNECEĞİM..."

Sneijder üç gün önce de, “Çok çalışıyorum, yakında döneceğim” diyerek niyetini belli etmişti. Teknik direktör Riekerink ve sağlık ekibi, onun bu azminden son derece memnun.

Yorumlar
TREND HABERLER