DÜNYA KUPASI

Sneijder Dünya Kupası'na katılacak mı?

Dünya Kupası’na gidip gitmeyeceği büyük bir tartışma konusu olan Wesley Sneijder için Voetbalzone sitesi bir anket düzenledi.

Sneijder Dünya Kupası'na katılacak mı?

Hollanda milli takımıyla 100’ün üzerinde maça çıkan ve takımın 2010 yılında düzenlenen Dünya Kupası’ndaki ikinciliğinin en büyük mimarlarından biri olan Wesley Sneijder’in milli takımdaki geleceği oldukça tartışılmaya başlandı.

Sneijder geçtiğimiz sezonun başında, Inter forması giydiği dönemde sakatlığı nedeniyle yaklaşık 5 ay sahalardan uzak kalmıştı. Daha sonra Galatasaray’a transfer olan 29 yaşındaki oyuncunun fizik olarak hazır hale gelmesi zaman almış, bunun bilincinde olan Hollanda milli takımı teknik direktörü Louis van Gaal de onu uzun bir süre takıma almadıktan sonra Mart ayındaki Estonya maçında ilk 11’de görev vermişti.

Fakat deneyimli teknik adam Sneijder ile ilgili kesin kararını henüz vermiş değil. Yıldız oyuncunun gelişimini yakından takip eden Van Gaal yaptığı açıklamalarla onu milli takıma almayabileceğini ima ederken konu Hollanda’da çok sık tartışılmaya başlandı.

Voetbalzone sitesi de okuyucularına “Sneijder Hollanda milli takımıyla birlikte Brezilya’ya götürülmeli mi?” sorusunu yöneltti. 11500’den fazla kişinin katıldığı ankete göre oy verenlerin %86’sı Sneijder’in kesinlikle Brezilya’ya götürülmesi gerektiğini düşünüyor. %14’lük kısım ise bu fikirde değil.

Bakalım deneyimli teknik adam Sneijder’i Dünya Kupası’na götürecek mi?

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER