GALATASARAY

Sneijder patladı! Taktiğimiz bile yok

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder maçtan sonra bomba açıklamalar yaptı

Sneijder patladı! Taktiğimiz bile yok

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Atletico Madrid yenilgisi sonrasında adeta patladı, Hamza Hamzaoğlu'na uzanacak kadar takımı eleştirdi...

İşte Sneijder'in sözleri;

"İyi değiliz, bugün 2-0 kaybettik ama 5-0, 6-0 da kaybedebilirdik. Maç sonrasında da söyledim, reaksiyon vermemiz gerek. Yeni teknik direktörümüz ile ayağa kalkmalıyız, kafamız dik olmalı".

"Bugün sahada tek bir takım vardı, o da Atletico Madrid'di. Biz hiçbir reaksiyon gösteremedik. Bunun sadece psikolojik olduğunu da düşünmüyorum, fiziksel eksiğimiz var. Mental olarak değil fiziksel olarak yenildik"

Atletico Madrid Galatasaray maçının sonucu ve özeti

"İyi oyuncularımız var ama daha iyi çalışarak kendimizi göstermemiz gerekiyor. Daha çok çalışmamız, idman yapmamız ve kendimizi geliştirmemiz lazım. İyi çalışmıyoruz, mantalitemiz değişmeli, kimseyi suçlayamam çünkü eleştirmek için çok geç. Sonuçlar iyi değilse, işler kötü gidince önce teknik direktör gönderilir. Bir kişiyle özel ilişki kuruyosunuz ve sonra gidiyor, bu da etkiliyor sizi" 

Galatasaray Avrupa Ligi'ne nasıl kalır?

Cuma günü idmana çıkacağız, konuşmamız lazım. Çok kızgınım şu anda, bu da çok normal çünkü daha fazlasını verebilirdik. Taktiksiz oynuyoruz. Taktik çalışmadık ancak rakip yıllardır çalışıyor, biz bunu yapmadık"    

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER