DÜNYADAN FUTBOL

Şok iddia! Neymar'ın babasına rüşvet vermişler

DIS şirketi başkanı Delcir Sonda, Barcelona forması giyen Brezilyalı oyuncu Neymar hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şok iddia! Neymar'ın babasına rüşvet vermişler

Brezilyalı yıldız Neymar, Barcelona'ya transfer olmadan önce oyuncunun sportif haklarının yüzde 40'ını elinde bulunduran DIS şirketinin başkanı Delcir Sonda dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Yıldız futbolcunun Katalan ekibine transfer olmadan önce sportif haklarının yüzde 40'ını elinde bulunduran DIS şirketinin başkanı Sonda, İspanyol basınına verdiği röportajda şunları söyledi:

"Rosell Neymar'ın babasına rüşvet verdi"

Açık konuşmak gerekirse, Neymar Barcelona'ya geldi çünkü dönemin Barcelona Başkanı Sandro Rosell Neymar'ın babasına rüşvet verdi. Bu yolsuzluğun kanıtıdır. Mahkemede de bunu söyledik zaten.

"Neymar Santos'da oynarken Barça'dan para aldı"

Neymar Barcelona ile 17 resmi evrak imzaladı. Santos futbolcusuyken, Barcelona'dan para alıyordu. Etik olarak bu doğru değil. Dünya Kulüpler Kupası Finali'nde Japonya'da da Barcelona'ya karşı oynarken para almıştı.

"Real Madrid için sağlık kontrolünden geçmişti"

Real Madrid Neymar için ilgisini gösteren ilk kulüptü. Kendisi de onlara evet demişti. Arkadaşlarımdan birinin kliniğinde sağlık kontrolünden bile geçmişti. Real de onun için 65 milyon euroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazırdı.

Neymar

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER