YAZARLAR

Soma milat olsun!!!

Soma milat olsun!!!

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Bir daha yaşanmasın, yürekler yanmasın. Evine gerçekten ekmek götürmek için evden çıkan fedakâr işçiler hepimizi üzdüler. Kendileri vefat etti, geride bıraktıkları eşleri, anaları, babaları ve yavruları onlar için gözyaşı döküyorlar. Onlar için 76 Milyon kenetlenelim.

Renkleri bir kenara bırakalım. Acının rengi olmaz.

Tüm takımlarımız nasıl bu acı günde birlik, beraberlik mesajı veriyorlarsa bunu sadece acı günümüzde değil, her zaman yapmalılar.

Nasıl acı günümüzde partiyi, takımı ayırt etmeden birbirimize sahip çıkıyor, birbirimizi koruyor, kolluyorsak bunu her zaman yapalım.

Ömrümüzün ne kadar olduğunu bilmiyoruz. Kaza ve kadere inanıyoruz. Bu olayın kaza olmadığı ile ilgili bazı söylentiler var. Firma sahibini çok vurdumduymaz tavırlar içerisinde görüyorum. Olayın sabotaj mı, kaza mı olduğu araştırılmalıdır.

Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve diğer tüm kulüplerimize ortak çağrıda bulunuyorum. Bir kupa için yaptığınız açıklamaları gözünüzde canlandırın. Taraftarların birbirlerine olan hakaretlerini, edilen küfürleri hayal edin. Değer mi?

Gelin Soma’da birlikte mesaj verin. Orada yaşamını yitiren ailelere destek olun. Birliktelik mesajı verin. Hastaları, aileleri birlikte ziyaret edin. Aynı şekilde siyasilerde birlikte hareket etsinler. Herkes ayrı bir baş çekmesin. Bu olayların üzerinden siyaset yapılmasın. Bunun faydası yok. Devletimiz aileleri kesinlikle mağdur etmeyecektir diye düşünüyorum. Bu tür olayları fırsat bilip sokaklara çıkan, polise taş atan, ambulans yakmaya çalışan ve alçakça plan yapan zihniyetteki kişilerin tahriklerine kapılmayın. Biz birlikte Türkiye’yiz. Bugüne kadar oyunlara gelmedik, şimdi de gelmeyiz.

Vefat eden kardeşlerime Allah rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun. Geride kalan ailelere baş sağlığı diliyorum. Allah onlara sabır versin. 

Yorumlar
TREND HABERLER