YAZARLAR

SoWebo iş birliği devam ediyor

SoWebo iş birliği devam ediyor

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Fenerbahçe’de bu ikili çok benimsendi. Atıyorlar, attırıyorlar. Hangisi uygun pozisyonda ise ona veriyor. Golü ben atacağım diye bir bencillikleri yok. Bu ikili sahada olduğunda Fenerbahçe gole çok yakın oynuyor. Sow’un performansı Webo geldikten sonra daha da arttı. Sadece gol atmakla kalmıyor oyunun genelinde defansta ve orta saha dada faydalı işler yapıyor. Böyle devam diyorum.

Maçtan alınan Caner ise sebep her ne olursa olsun, kime sitem ettiyse etsin hatalı buluyorum. Kendine bile kızmış olsa bu hareketi yedek kulübesinin önünde yapmaya hakkı yok.

Sow’un attığı ve sayılmayan net gol içinde söylenecek çok fazla bir şey yok. O pozisyonda hakemin işi görmektir. Bu pozisyonlarda hakemler tereddüt ediyorsa çizgi teknolojisine geçilmelidir. Basketbolda her pozisyonda tv görüntülerine bakılmıyor. Tereddütlü anlarda ve son saniye atışlarında tereddüt anında ekrandan istifade edilebiliyor. Burada da bu tip pozisyonlarda ekran kullanılabilir.

Fenerbahçe oyun içerisinde ise genel olarak istediğini alan bir görüntü çizdi. Takım bizim beklediğimiz düzeyde olmasa da son maçlarda istediğini alan maçlar çıkartıyor. Volkan’ın maç sonu yapmış olduğu açıklamalara formsuzluk kısmı hariç katılmıyorum. Volkan kendisi için ne mutsuz ne formsuz dedi. Sadece açıklama yapmıyorum dedi. Volkan mutsuzdur değildir bilmiyorum ama formsuz olduğu kesin. Yanından geçen toplara uzanmaya bile dermanı yoktu. Volkan formda olduğu zaman çok net hissedildiği kadar formsuz olduğunda da hissediliyor. Çünkü Volkan sıradan bir kaleci değil. Türkiye’nin en iyi kalecisi Volkan’dır.

Şampiyonluk yarışına hafta içinde Avrupa kupası maçları ile ara verilecek. Şimdi sadece Lazio maçı düşünülmesi gerekiyor. Bu maç ikinci maç öncesinde çok önem arz ediyor. Fenerbahçe’nin Lazio karşısında etkili olacağını ve çok pozisyona gireceğini düşünüyorum. Formda forvetleri ile de goller bulacaktır. Önemli olan bu maçta gol yememektir. Gol yemeden deplasmanda atılan gollerin değerini hepimiz biliyoruz. İlk maçta gol yemeden kazanmak ve deplasmandaki maça golle başlamak her zaman istediğimiz bir senaryodur. Umarım Fenerbahçe bu turu da geçecektir.

Galatasaray’a da Real Madrid karşısında başarılar diliyorum. Tur şanslarını zor olarak görüyorum. Real Madrid çekilebilecek en zor kuralardan birisiydi. İnşallah tur Galatasaray’ın olur. 

 

Yorumlar
TREND HABERLER