SPOR GÜNDEMİ

SPOR A.Ş'ye büyük onur!

SPOR A.Ş.,EFPM ve EOC tarafından 2012 yılının Şeref diploması ödülüne ittifakla layık görüldü.

SPOR A.Ş'ye büyük onur!
Topluma ve Gençliğe Fair Play kuralları içinde yaptığı hizmetler, işletmesini yaptığı tesislerdeki sportif faaliyetlerin yanı sıra düzenlediği ulusal ve uluslararası organizasyonlardan dolayı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bir kuruluşu olan SPOR A.Ş.,EFPM (Avrupa Fair Play Birliği) ve EOC (Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği) tarafından 2012 yılının ŞEREF DİPLOMASI ödülüne ittifakla layık görüldü.

Kurulduğu 1989 yılından beri İstanbul halkına spor hizmeti veren ve herhangi bir ayrım gözetmeksizin tüm bireylerin spor yapması için çalışan Spor A.Ş. Türkiye'de ilk kez böyle bir ödüle layık görülen şirket oldu.

Ödül töreni 9 Şubat Cumartesi günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi Sadabad Salonu'nda saat 19:00'da düzenlenecek törenle gerçekleştirilecek.İ.B.B.Başkanı Kadir TOPBAŞ'a bu ödülü EFPM (Avrupa Fair Play Birliği) Başkanı Christian HINTERBERGER takdim edecek.

Ayrıca aynı gece TSA (Türk Spor Ajansı) tarafından "Yılın Spor Yazarı" seçilen Türkiye Gazetesinden Hasan Sarıçiçek ve Dünya Fair Play ödülüne layık görülen Futbolcu Turgay Bahadır'da ödüllerini alacaklardır.

Avrupa'nın en büyük spor şirketi konumunda olan Spor A.Ş., İstanbul sınırları içerisindeki 34 Spor Tesisi ve Spor Komplekslerinde hizmet verdiği branşlarda uzman eğitmenlerle ve deneyimli kadrosuyla misyonunu sürdürmektedir. Her geçen yıl artan tesis sayısına paralel olarak hizmete sunulan yeni branşlarla halkın spor kültürünün artmasına ve sağlıklı bir neslin oluşmasına katkıda bulunmakta ve bu özelliğiyle de 2012 yılının Avrupa Spor Başkentliği'ni İstanbul'un kazanmasına katkıda bulunmuştur.

İstanbul'un yüz akı olan, Avrasya Maratonu, Uluslararası organizasyonlara sahip olduğu tesisleriyle ev sahipliği yapan Spor A.Ş. federasyonların ve ilgili kuruluşların yaptığı spor organizasyonlarına da destek vermektedir.

Bu özverili çalışmalar 2020 Olimpiyat Oyunlarını İstanbul'un kazanması için belirleyici unsurlardan biri olacaktır.

EOC-EFPM FAIR PLAY ÖDÜLÜ NEDİR?

1994 yılında Zürih'te kurulan EFPM(Avrupa Fair Play Birliği) 1998 yılında bir statü hazırlayarak EOC (Avrupa Olimpiyat Komiteleri Birliği) ile ortaklaşa bir kararla FAİR PLAY Ödülü tahsis etmiştir. Bu ödüller Plaket ve Şeref Diploması adı altında iki şekilde verilmektedir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER