SPOR MEDYASI

Spor camiasından İlhan Cavcav için başsağlığı mesajları

Spor camiasından İlhan Cavcav için başsağlığı mesajları

Spor camiasından İlhan Cavcav için başsağlığı mesajları - Sayfa 1

Spor camiasından İlhan Cavcav için başsağlığı mesajları GENÇLERBİRLİĞİ KULÜBÜ: Bugün çok kara, Burası Ankara...

Spor camiasından İlhan Cavcav için başsağlığı mesajları - Sayfa 2

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU: "Türk futbolunun duayen isimlerinden Kulüpler Birliği Onursal Başkanı ve Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın tedavi gördüğü hastanede vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. 1978 yılından beri Gençlerbirliği Başkanlığını yürüten Cavcav, 2000-2002, 2004-2005 ve 2013-2014 yıllarında Kulüpler Birliği Başkanlığı görevinde bulunmuştu. Merhum İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet; ailesi, Gençlerbirliği camiası ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz."

Spor camiasından İlhan Cavcav için başsağlığı mesajları - Sayfa 3

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU: "Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Sayın İlhan Cavcav'ın, geçirdiği beyin kanaması sonucunda vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Türkiye Basketbol Federasyonu olarak merhum İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet, ailesi ve Gençlerbirliği Kulübü olmak üzere, Türk sporuna başsağlığı dileriz."

Spor camiasından İlhan Cavcav için başsağlığı mesajları - Sayfa 4

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ: "Türk futbol hayatında büyük ve derin izleri bulunan, ömrü mücadeleyle geçmiş olan Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Sayın İlhan Cavcav'ın vefatından büyük bir üzüntü duydum. Aynı zamanda saygın ve ülkesine gönülden bağlı bir işadamı unvanı taşıyan merhum Cavcav'ın hizmetleri unutulmayacak, geride bıraktığı eser ve çalışmaları her zaman hayır ve şükranla yad edilecektir. Ebediyete irtihal eden Sayın İlhan Cavcav'a Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesine, sevenlerine ve Gençlerbirliği Spor Kulübü camiasına sabır ve başsağlığı temennilerimi bildiriyorum."