SPOR GÜNDEMİ

Fenerbahçe'den derbi kararı hakkında ilk açıklama
Fenerbahçe'den derbi kararı hakkında ilk açıklama
Derbi kararı sonrası Beşiktaş'ta Caner Erkin karmaşası

Derbi kararı sonrası Beşiktaş'ta Caner Erkin karmaşası Tatil edilen Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde görev alan fakat bu hafta oynanan lig maçında sakatlanan Caner Erkin'in yerine Beşiktaş farklı bir futbolcu oynatabilecek.

Beşiktaş sahaya çıkmayacak mı? Bu kararı alırsa BJK'ya ne olur?

Beşiktaş sahaya çıkmayacak mı? Bu kararı alırsa BJK'ya ne olur? TFF Fenerbahçe Beşiktaş maçının 57. dakikadan itibaren 3 Mayıs 2018 tarihinde oynanmasına karar verdi. Bu karardan Beşiktaş cephesi hiç memnun olmadı. Yarın Başkanlık divanı toplanacak ve maça çıkmama kararı değerlendirecek. Peki Beşiktaş bu kararı alırsa ne olur? İşte bu durumda uygulanacak 3 yaptırım maddesi;

TFF kararı tam metni Fenerbahçe Beşiktaş maçı kararının gerekçesi

TFF kararı tam metni Fenerbahçe Beşiktaş maçı kararının gerekçesi TFF'den gelen son dakika haber sonrasında Fenerbahçe Beşiktaş maçının kaldığı yerden devam etmesi yönünde oldu. TFF resmi sitesinden aldığı kararın gerekçesini de duyurdu. BJK FB maçı 3 Mayıs 2018 perşembe günü devam oynanacak. Peki Beşiktaş'ın kırmızı kartı geçerli mi?

Şenol Güneş'in tepkisine sendika başkanından boykot çağrısı

Şenol Güneş'in tepkisine sendika başkanından boykot çağrısı Şenol Güneş’in “Statlar özel güvenlikçilerden temizlenmeli” sözlerine Sendika Başkanı Ömer Çağırıcı’dan tepki: “Güvenlikçiler 3 büyüklerin aralarındaki maçlarda görev almasın. 60 lira için o küfürlere katlanmaya değmez.”