BASKETBOL

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon belli oldu!

Spor Toto Basketbol Ligi final serisinde Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan'ı 98-94 yenerek seriyi 4-0 yaptı ve şampiyon oldu.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon belli oldu!

Spor Toto Basketbol Ligi final serisinde Beşiktaş Sompo Japan, Akatlar Arena'da Fenerbahçe'yi konuk etti.

FENERBAHÇE İYİ BAŞLADI

Maça iyi başlayan Fenerbahçe, bulduğu basketlerle karşılaşmanın ilk dakikalarında 6-2'lik skor yakaladı. Daha sonra toparlanan Beşiktaş, oyuna dengeyi getirdi. Fenerbahçe bu geri dönüşe karşılık verdi ve ilk periyodu 24-19 önde kapattı. İkinci periyoda fırtına gibi başlayan Beşiktaş, rakibini iyi savundu. Bulduğu basketlerle rakibinin gardını düşüren Kara Kartal, ilk yarıyı 47-42 önde kapattı.

MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Üçüncü periyotta iki takım da temkinli ve dengeli başladı. Son periyoda ise Beşiktaş, 64-59 önde girdi. Maçın son periyoduna ise fırtına gibi başlayan Beşiktaş, son 3 dakika kala farkı iyice açtı. Maçın son 2 dakikasında Beşiktaş, farkı 14 sayıya kadar çıkardı. Fenerbahçe, 1 dakika içerisinde bulduğu 10 sayıyla farkı bir anda 4 sayıya kadar düşürdü. Son dakikaları nefes kesen mücadelede Beşiktaş, 5 sayı öndeyken Fenerbahçe toparlandı ve bir anda maç berabere geldi. Son topu kullanan Udoh, atışı kaçırınca maç 84-84 eşitlikle sonuçlandı ve uzatmaya gidildi.

Beşiktaş Sompo Japan - Fenerbahçe maçının fotoğrafları

ŞAMPİYON FENERBAHÇE!

Uzatmalar karşılıklı sayılarla başladı. İki takım da faul problemine girince neredeyse her pozisyonda bir faul düdüğü çalındı. Ne Beşiktaş ne de Fenerbahçe bu atışları yüzde yüz verimle kullanamayınca iş yine son dakikalara kaldı. Fenerbahçe, tecrübesini konuşturarak son 2 dakikada oyun hakimiyetini eline alarak -Beşiktaş'ı 98-94 yendi ve seriyi 4-0 yaparak şampiyon oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER