SPOR MEDYASI

Spor yazarları Hapoel Beer-Sheva-Beşiktaş maçı için ne dedi?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Hapoel Beer-Sheva'yı deplasmanda 3-1 mağlup ederek tur kapısını araladı. Spor yazarları bol gollü maçın pozisyonlarını değerlendirdi.

Spor yazarları Hapoel Beer-Sheva-Beşiktaş maçı için ne dedi? - Sayfa 1

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Hapoel Beer-Sheva'yı deplasmanda 3-1 mağlup ederek tur kapısını araladı. Spor yazarları bol gollü maçın pozisyonlarını değerlendirdi.

Spor yazarları Hapoel Beer-Sheva-Beşiktaş maçı için ne dedi? - Sayfa 2

GÜNTEKİN ONAY - VATAN Rotasyonlu ve cezalılar yüzünden ideal tertibinden uzak bir kadro ile oynasa da Beşiktaş kontrolü rakibine bırakmadı. Rakibinden daha fazla topa sahip oldu. Fakat orta alanda 2 defansif oyuncuyla oynadığı için rakip ceza alanına girmekte zorlandı. Gol için tek çözüm Quaresma’nın sağ kanattan getireceği toplardaydı ve nitekim öyle de oldu. Fakat ilk yarıda devrenin son dakikasında yenilen gol Beşiktaş’a yakışmadı. Savunmada bu kadar kalabalık ve yerleşikken rakibe bu şans verilmez.

Spor yazarları Hapoel Beer-Sheva-Beşiktaş maçı için ne dedi? - Sayfa 3

TURGAY DEMİR - FOTOMAÇ Deplasmanda atılan her golün altın değerinde olduğunu düşünürsek Beşiktaş için gecenin rengi altın sarısıydı diyebiliriz. Hemen belirtelim keseye iki altın atınca rehavete kapılan Kartal kalesinde net pozisyonlar gördü. Babel, Quaresma ikinci golden sonra refakatçi olarak bile rakip kovalamayınca takımsal savunma mekanizması arıza verdi.. Hapoel Beer-Sheva , Beşiktaş , 3-1

Spor yazarları Hapoel Beer-Sheva-Beşiktaş maçı için ne dedi? - Sayfa 4

KENAN BAŞARAN - HÜRRİYET 1-1’den sonra Beer Sheva, artık hesabı kitabı bıraktı. Açılınca da saha Beşiktaş’ın istediği biçimi aldı. Cenk’in golü Güneş’e Tolgay’ı yoruluncaya kadar sahada tutma olanağı verdi. Aksi halde, Talisca’yı daha önce oyuna alacaktı.Bu arada Atiba’ya attırdığı golde topu mükemmel taşıyan Talisca’yı da kutlamalı. İşte görmek istediğimiz Talisca bu!