SPOR MEDYASI

Spor yazarları kadromuza yeni bir isim

Spor camiasının önde gelen isimlerinden Emre Tilev İnternetspor ailesine katıldı..

Spor yazarları kadromuza yeni bir isim
İNTERNETSPOR/ Spor yazarları bölümümüz her geçen gün yenilenmeye devam ediyor. Bugün ailemize yeni bir isim daha katıldı.

Spor camiasının önde gelen isimlerinden Emre Tilev bundan böyle İNTERNETSPOR'da siz sevgili okurlarımızla buluşacak..

EMRE TİLEV'İN İLK YAZISINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Haftanın 5 günü spor deneyimlerini, tecrübelerini ve yorumlarını bizimle paylaşacak olan Emre Tilev'i kısaca tanıyalım..

EMRE TİLEV KİMDİR?

1971'de Aydınlıkevler, Ankara'da doğdu. Çocukken futbol maçları anlatımından etkilendi. Lisedeyken maç anlatımına daha da merak saldı. İzmir'de yer alan yerel küçük dergilere yazılar yazdı.Amacı gazeteci veya spiker olmaktı. 1988'de Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi—Gıda Mühendisliği'ne girdi.



Üniversiteden sonra gazetecilik çalışmalarına hız verdi ve yeni kurulan küçük kanallarda çalışmaya başladı.. Bafra FM, Gözde Radyo, Gözde TV, Samsun TV.. 1994 yılı Kasım ayında başlayan İstanbul macerasında ilk durak Show TV oldu.1994 yılına kadar Samsun Yerel Gazete bünyesinde yer alan çalışmaları. 1994 yılında Show Tv'de İlker Yasin ve ekibiyle başlayan Ulusal Kanal deneyimi aynı yıl Türkiye'de ilk kez yayınlanmaya başlayan ve Cine 5 ekranlarından izlenen Formula 1 yarışlarının anlatım ve program sunumlarıyla pekişti.

Aynı yıl içinde Türkiye ligi maçları özetleri anlatımı ve Cine 5'in yanı sıra Show Radyo'dan maç yayınlarının naklinde spikerlik görevini üstlendi. İlker Yasin ve ekibi ile Show Tv ardından Cine 5'in kurulumunda görev aldı. Ardından aynı kanalda yaşanan değişimde Show TV ekranlarında kalarak Şansal Büyüka ve ekibi ile çalışmaya başladı. Bu süreçte Show Tv'de yayınlanan Spor Sayfası ve Cine 5 ekranlarındaki maçların anlatımı ve değişik spor yayınlarında görev aldı. Daha sonra ATV kanalında yayınlanan Türkiye Basketbol Ligi maçlarının spikerlik görevini üstlendi.

Kanal D ekranlarındaki Spor Gündemi adlı haberleri halen sunan Emre Tilev aynı zamanda Star ekranlarında Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa ligi, D Smart platformundaki spor kanalları Euro Futbolda program ve maç anlatımlarında görev almaktadır.

Cnn Türk ekranlarında spor haberleri okuma görevini Editörlük ve redaktör spikerlik ile sürdürmektedir.


TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER