FUTBOL

Spor yazarlarından derbi tahminleri!

Spor yazarları, Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde değerlendirmelerde bulundu. İşte o değerlendirmelerden bazıları;

Spor yazarlarından derbi tahminleri! - Sayfa 1

Spor yazarları, Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde değerlendirmelerde bulundu. İşte o değerlendirmelerden bazıları;

Spor yazarlarından derbi tahminleri! - Sayfa 2

Baskının büyüğü Beşiktaş'ta - Ömer Üründül Ben her zaman söylerim bütün dünyadaki derbilerde ev sahibi takım avantajlıdır. Bu maçta iki taraf da stres yüklü olacak. Ama baskının büyüğü Beşiktaş'ta olacak.

Spor yazarlarından derbi tahminleri! - Sayfa 3

%60 Beşiktaş - Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın Galatasaray'a ters gelecek en az 3 tane ayrı oyunu var. Kontrataktan golü bulabiliyorlar. Duran toptan bulabiliyorlar. Beşiktaş'ta hem kontratak yapacak hem de geriye yaslanınca sorun çözen oyuncular var. Hem şutör var hem yan topları iyi kullanıyorlar onun için Beşiktaş'a yüzde 60 şans veriyorum. Derbinin sonucu Tudor'un geleceği ile ilgili bir değişiklik getirmez ama 5 yerse Dursun Bey de (Özbek) kurtaramaz. Çünkü futbol böyle bir oyun. Galatasaray kazansa da kaybetse de ilk yarıyı lider bitirir. Tudor, Alanya galibiyeti sonrası yaptığı açıklamalarda haklı. 'Ben başarılıyım, liderim bu konuşanlar ne anlatıyor' diyor. Ama o basın toplantısındaki tavrı çok dolduğunun bir göstergesiydi.

Spor yazarlarından derbi tahminleri! - Sayfa 4

Tudor - Şenol derbisi! - Hıncal Uluç Derbi Tudor-Şenol derbisidir, Beşiktaş-Galatasaray değil… Türkiye Ligi'nde 18 takım var, 2'sinin de 17'şer rakibi… İki takım da geri kalan 17 takımı yener de yenilir de… İki takımın da "Garanti kazanırım" diyebilecekleri herhangi bir maç yok. Sebebi teknik direktörleri…Maç öncesi hazırlıkları yapıyorlar. Tamam, ona itirazım yok. İyidir, kötüdür bilemem artık, muhabirlik yapmıyorum. Bir tek şeyi görüyorum, maç boyu yönetimleri ikisinin de zayıf. Önlerindeki oyunu okuyamıyorlar. Oyunu okuyamadıkları için zamanında müdahale edemiyorlar, müdahale ettikleri zaman da genelde yanlış müdahale ediyorlar. "Etmese daha iyi" dedirtiyorlar izleyenlere… Hocalar böyle olunca maçın sonucu her türlü olabilir. Bunlardan biri 'tesadüfen' doğru kararlar alabilir! Tesadüfen! Bunu tırnak içinde söylüyorum çünkü bugüne kadar doğrularını pek az gördüm. O zaman yaptıkları bazı değişiklik denk geliyor. O zaman da benim medyam, "Çok doğru, yerinde değişiklik" diyor.