SÜPER LİG

Süha Sidal karar için ne dedi?

Bursaspor Teknik Menajeri Süha Sidal, genç file bekçisi Harun Tekin’in cezası ve Mersin İdmanyurdu’nda kadro dışı kalan Ozan İpek ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Süha Sidal karar için ne dedi?
Bursasaspor Teknik Menajeri Süha Sidal bir televizyon kanalına açıklamada bulundu. Tahkim Kurulu’nun kaleci Harun Tekin’in 4 maçlık cezasını 2 maça indirmesini değerlendiren Sidal, "Disiplin kurulu 4 maç ceza artı 8 bin TL ceza vermişti. Biz bu cezayı ağır bulduğumuz için tahkime başvurduk. İki maça indi. Hiç yoktan iyi. 4 maç olacağına 2 maça düştü. Sporcumuz için daha iyi oldu. Çünkü ağır bir karardı. 4 maçtan 2 maça inince cehennemden cennete gelmiş gibi oluyor. 4 maç çok fazla. Erteleme için de başvuruda bulunduk. Tahkim erteleme kararı verseydi verirdi. Gelen kararda ertelemeye gerek görmediği belirtiliyor. Harun o davranışı uzatmasaydı bu cezayı almazdı. Gereksiz uzatma var. Bu konuda da Harun özür diledi zaten" diye konuştu.

"OZAN OYNAYACAĞIM DERSE KAPIMIZ AÇIK"
Mersin İdmanyurdu’na kiralık olarak gönderilen ve kadro dışı bırakılan sol kanat oyuncusu Ozan ipek ile ilgili yöneltilen soruyu yanıtlayan Sidal şunları söyledi:
"Ozan İpek Mersin İdmanyurdu’nun futbolcusu. Sene sonu Bursaspor’a dönecek. 'Bursaspor’da oynayacağım deyip sportmence yaşarsa Bursaspor’un kapısı ardına kadar açık olacak. Ben Ozan’ın bu şekilde geri döneceğine inanıyorum. Hikmet hoca zor şeyleri sever. Kazanma yapısı var hocamızın. Burada her şey sporcuya kalıyor. Kazanmak isteyen teknik heyet, kazanmak isteyen başkan yönetim kurulu var. Oynamak isteyen Ozan ipek olursa Bursaspor da, Türk futbolu da kazanır. Burada tüm davranış biçimi Ozan’a ait. İyi bir kafayla dönüş yaparsa burada forma şansı bulacaktır."
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER