SÜPER LİG

Süper Lig'de 5 haftada 4 hoca gitti

Süper Lig'de her sezon olduğu gibi bu sezon da ilk haftalara teknik direktörlerin erken vedaları damga vurdu.

Süper Lig'de 5 haftada 4 hoca gitti

Süper Lig'e büyük umutlarla başlayan hocalar daha 5 hafta olmasına rağmen görevlerinden alınma telaşı yaşamaya başladı. Hatta geride kalan 5 haftada 4 teknik adam işssiz kaldı bile.

İLK AYRILIK BAŞKENTTEN GELDİ

Henüz bir ligin başlangıcı olarak görülecek 3. haftada ilk ayrılık Gençlerbirliği'nden geldi.

Sezona Ümit Özat ile başlayan başkent ekibi Gençlerbirliği, Ümit Özat ile yollarını ayırarak yoluna Mesut Bakkal ile devam etme kararı aldı.

Ümit Özat

ERTUĞRUL SAĞLAM DA ANADOLU'DA ACIYI TATTI

Süper Lig'de bir süre takım çalıştırmayan Ertuğrul Sağlam, ligin yeni ekibi Yeni Malatyaspor ile geri dönmüştü. Süper Lig'de 4. haftanın sona ermesiyle Ertuğrul Sağlam istifa kararı aldı. Ertuğrul Sağlam'ın istifa ettiği dönemde Yeni Malatyaspor 4 puanla ilk 13 sıra içerisindeydi.

Ertuğrul Sağlam

İKİ GÜNDE İKİ AYRILIK DAHA

Osmanlıspor'a büyük umutlarla gelen ve sezon başında iddialı olan Bülent Uygun, kötü bir başlangıç süreci yaşadı. Takımın başında bu sezon çıktığı 5 haftada da galibiyet alamayan Osmanlıspor, 1 puanla son sırada yer aldı. Sivasspor deplasmanında yaşanan 4-2'lik mağlubiyetin ardından Bülent Uygun da kervana katıldı.

Bülent Uygun

Eto'o ve Nasri gibi dünya çapında tanınan oyunculara sahip Antalyaspor da beklenen başlangıçı yapamayan takımlardan oldu. Geride kalan 5 haftada 3 beraberlik alarak 3 puanla 16. sırada yer alan Antalyaspor'da teknik adam Rıza Çalımbay ile yollar ayrıldı.

Rıza Çalımbay

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER