FENERBAHÇE

Süper Lig'de maçlar 2 dakika geç başlayacak!

Spor Toto Süper Lig'de dün akşam yaşanan saha olayları nedeniyle 89. dakikada tatil edilen Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından Kulüpler Birliği flaş bir karar aldı.

Süper Lig'de maçlar 2 dakika geç başlayacak!

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Göksel Gümüşdağ, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin karşı karşıya geldiği müsabakada yaşanan olaylar nedeniyle tüm maçların iki dakika geç başlatılması kararı aldıklarını söyledi.

Gümüşdağ, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşananların Türk futbolunu bir kez daha ülke ve dünya gündemine arzu etmedikleri bir şekilde taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

Trabzonspor'dan flaş açıklama! Başka kişilerin kartlarıyla...



"Bu yıl içerisinde çeşitli vesilelerle tepki gösterdiğimiz birçok olay yaşanmasına rağmen saha içi terörünün geldiği bu boyut bir kez daha harekete geçmemizi gerektiriyor. Bu sebeple bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Yıldırım Demirören, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Sayın Kuddusi Müftüoğlu ve yayıncı kuruluş yetkilileriyle görüştükten sonra Türk futbolunun tüm paydaşları kenetlenmiş olarak tüm maçları 2 dakika geç başlatma kararı aldık. Bu kararı yazılı olarak da Türkiye Futbol Federasyonuna ilettik."

Tanju Çolak maçta çıkan olayları ağlayarak izledi


Türk futbolunun marka değerini zedeleyen her durumda hızla harekete geçtiklerini vurgulayan Gümüşdağ, şunları ifade etti:

"Gördüklerimizle artık sözlerin yetersiz kaldığı bir noktaya ulaştığımızı fark ediyoruz. Hakemlerimiz, Türk futbolunun değerli bir paydaşıdır ve oyuncular, yöneticiler, taraftarlar ve futbolun içinde yer alan herkes ve her kurum onlara gerekli saygıyı göstermek mecburiyetindedir. Dün gece yaşanan fiziksel saldırı ise hiçbir şart altında kabul edilebilir değildir. Umut ediyoruz ki bu aksiyon aracılığı ile Türk futbolunun tüm paydaşları, nereye geldiğimizi ve dikkat etmezsek bizi ne gibi tehlikelerin beklediği üzerine düşünecektir."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER