FUTBOL

Süper Lig'de şok istifa! Gözyaşları ile veda etti

Evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olan Bursaspor'da Teknik direktör Adnan Örnek istifa etti.

Süper Lig'de şok istifa! Gözyaşları ile veda etti - Sayfa 1

BURSASPOR, sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildi ve düşme korkusunu iyice hissetmeye başladı. Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, basın toplantısında görevi bıraktığını açıklarken, gözyaşlarını da tutamadı.

Süper Lig'de şok istifa! Gözyaşları ile veda etti - Sayfa 2

Evinde Gençlerbirliği'ne mağlup olan Bursaspor'da Teknik direktör Adnan Örnek istifa etti. Bu karar ile ligde son hafta Trabzonspor deplasmanına Bursaspor Adnan Örnek'ten yoksun çıkacak.

Süper Lig'de şok istifa! Gözyaşları ile veda etti - Sayfa 3

Bursaspor, sahasında Gençlerbirliği'ne 2-1 yenildi ve düşme korkusunu iyice hissetmeye başladı. Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, basın toplantısında görevi bıraktığını açıklarken, gözyaşlarını da tutamadı.

Süper Lig'de şok istifa! Gözyaşları ile veda etti - Sayfa 4

Maç sonrakı toplantı odasına oldukça üzgün giren Bursaspor Teknik Direktörü Adnan Örnek, "Sezonun bütün günahı bana ait, sorumluluk da bana ait. Bu takıma şok lazım. Çok uğraştım, başaramadım. Yazık günah. Bu maçı sahada ne olursa olsun kazanmak gerekirdi. Hatalar, sıkıntılar oldu ama başkanla görüşeceğim ve sanıyorum görevimi bırakacağım. Bu takıma şok gerek. Herkes kendisine gelsin. Yeter! Ben elimden geleni yaptım.