BAŞAKŞEHİR

Süper Lig'in yeni lideri Başakşehir

Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Medipol Başakşehir, lider Galatasaray'ın Beşiktaş'a yenildiği haftada Osmanlıspor'u 1-0 mağlup ederek liderlik koltuğunun yeni sahibi oldu.

Süper Lig'in yeni lideri Başakşehir

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Ligi'nin 14. haftasında Osmanlıspor'u konuk etti.

İLK YARIDA GOL OLMADI

Turuncu-lacivertliler maça daha etkili başladı. İlk yarının büyük bölümünü rakip sahada oynayan Başakşehir, girdiği pozisyonları değerlendiremeyince taraflar devre 0-0 eşitlikle girdi.

GALİBİYETİ EPUREANU GETİRDİa

İkinci yarıda da istekli bir futbol oynayan Başakşehir 57. dakikada Epureanu'nun golüyle 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilerleyen dakikalarında karşılıklı ataklar oldu ancak gol olmadı ve karşılaşmayı Başakşehir 1-0 kazandı.

YENİ LİDER BAŞAKŞEHİR

Bu sonucun ardından Puanını 30'a çıkaran Başakşehir, 29 puanlı Galatasaray'ın önüne geçerek liderlik koltuğuna oturdu.

Maçtan Dakikalar 

15. dakikada sol kanattan Clichy ortasını yaptı. Adebayor'un ceza sahası içinde kafa vuruşunda meşin yuvarlak yandan auta gitti.

18. dakikada Adebayor, sağ kanattan ceza sahasına hareketlenen Caicara'ya pasını verdi. Caicara, topu tekrar Adebayor'a çıkardı. Adebayor'un ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta, top kaleci Hakan Arıkan'da kaldı.

35. dakikada Medipol Başakşehir gole yaklaştı. Orta sahadan atılan uzun topla sağ kanatta buluşan Visca, pasını Mossoro'ya verdi. Mossoro'nun altıpas üzerinden şutunda meşin yuvarlak üstten dışarı çıktı.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Lucescu ile Tayfur Havutçu, Başakşehir - Osmanlıspor maçında

A Milli Futbol Teknik Direktörü Mircea Lucescu ve yardımcısı Tayfur Havutçu, Medipol Başakşehir ile Osmanlıspor maçında tribündeydi. Karşılaşmayı ayrıca Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut da izledi.

Süper Lig’de ve TFF 1. Lig’de birçok müsabakayı yerinden takip eden Milli Takım heyeti, bugün de 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’ndaydı. Medipol Başakşehir’in Osmanlıspor’u ağıladığı karşılaşmayı A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu ile yardımcı antrenör Tayfur Havutçu da tribünden takip etti.

Karşılaşmayı ayrıca Başakşehir’in eski yardımcı antrenörü olan Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut da izledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER