SPOR MEDYASI

Survivor 2017 Fenerbahçeli Ogeday Girişken kimdir?

Survivor 2017 Ogeday Girişken... Fenerbahçe kürek takımı forması giyen Ogeday Girişken ilk gün performansı ile 2017 Survivor'a damga vuran isim oldu.

Survivor 2017 Fenerbahçeli Ogeday Girişken kimdir?

Survivor 2017 gönüllüler takımında yarışan Ogeday Girişken ilk gün performansı ile dikkatleri üzerine çekti. Girişken'in hırsı ve performansı göz kamaştırırken, sabırlı tutumu özelliklerden bazıları. Peki Ogeday Girişken kimdir?

Gönüllüler, Ünlülere karşı büyük bir üstünlük sağlayarak iki ödülü de aldı. Hırsı ile dikkat çeken Ogeday Girişken'in hayatına dair önemli bilgiler burada...

Ogeday Girişken

Survivor Ogeday Girişken kimdir, Fenerbahçeli mi, kaç yaşında?

Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor.

Litvanya'da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası'nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

Ogeday Girişken

Kürek sporu içine girince “bana en yakın sporun bu olduğunu anladım” diyen Girişken, karşılaştığı zorlulukları “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.” sözleriyle dile getirdi. Kamplardan ötürü sosyal hayatının minimize olduğunu söyleyen Girişken, kürek sporunda önemli olan “kuvvetli çekmek” değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söyledi.

Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun sözleriyle tanıtım videosunda dikkat çeken Girişken’in performansı, gönüllüler takımını etkileyecek durumda. Yaptığı spordan ötürü vücut kaslarını en iyi şekilde kullanabilen sporcu, yarışmadaki birçok kulvardaki performansı takımını iyi bir yere getirebilir.

OGEDAY GİRİŞKEN'İN SEVGİLİSİ İLAYDA YALÇIN

OGEDAY GİRİŞKEN'İN SEVGİLİSİ İLAYDA YALÇIN

Survivor gönüllüler takımı yarışmacısı olan Ogeday Girişken adaya sevgiyisi İlayda Yalçın'ı bırakıp gitti.

Ogeday, sevgilisine olan aşkını instagram hesabından şu sözlerle ilan etmiş; "Tanıştığımız günden beri süprizler yapan en zor günlerimde en özel gunlerimde hep yanımda olan, bunu bana dolu dolu yasatan kocaman gülümsemesi ile içimi ısıtan o güzel yeşil gözlerini üzerimden hiç ayırmadan dolu dolu bakan bir aşk, sevgili ve arkadaş her kimlikte yanımda olan bebegim seni çok seviyorum."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER