SPOR MEDYASI

Survivor 2017 Gökhan Gözükan kaç yaşında kimdir?

Survivor gönüllüler takımında yer alan Gökhan Gözükan kimdir? Survivor 2017'de gönüllüler takımında yarışan Gökhan Gözükan kimdir nerelidir kaç yaşındadır?

Survivor 2017 Gökhan Gözükan kaç yaşında kimdir?

Gökhan Gözükan, Survivor 2017 yarışmasında duruşu ve fiziğiyle dikkat çekiyor. Gönüllüler takımının en dirençli isimleri arasında yer alan Gökhan Gözükan, takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Peki, spor ve boks geçmişi ön plana çıkan Survivor Gökhan kimdir?

Gökhan Gözükan, ada mücadelesinde fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yerini alıyor. Mankenlik, vücut geliştirme, boks gibi alanlarda kendisini yetiştiren Survivor Gökhan, yarışma içerisinde etkili bir karaktere sahip olacak. Takım liderliğine de yatkın olan Survivor Gökhan, yarışmanın iddialı adayları arasında yer alıyor. Peki, Gökhan Gözükan kimdir?

Gökhan Gözükan

Gökhan Gözükan kimdir?

30 Eylül 1983 tarihinde dünyaya gelen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme sporu ve boks alanında kendisini geliştiren Gözükan, 1.92 boyunda 82 kilodur. Bir dönem modellik de yapan Gökhan Gözükan, oyunculuk kariyerine de sahiptir.

Gökhan Gözükan

Seda İnci isimli bale sanatçısıyla nişanlı olan Gökhan Gözükan, Kazanmak için sonnefesime kadar savaşırım sözünde bulundu. Yarışmaya katılmadan önce İnstagramüzerinden paylaşımda bulunan Gökhan Gözükan, arkadaşlarının başarı dileklerini kabul etti. 

Gayrimenkul, dijital reklam, web tasarım gibi işlerle de ilgilenen yarışmacı, Beşiktaş taraftarıdır.

Gökhan Gözükan

Gökhan Gözükan'ın yarışmacı profilinde yer alan izleyici yorumlarında, "Parkurlarda hızlısın güç seninle birlikte ünlüleri ez geç." şeklinde seyirci yorumları yer almaktadır.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER