SPOR MEDYASI

Survivor 2017 Sema Apak kimdir kaç yaşında?

Sema Apak, Survivor 2017 yarışmasında isminden çokça söz ettirecek yarışmacılar arasında yer alıyor. Peki, Survivor Sema kimdir? Sema Apak'ın kocası hangi sporcu?

Survivor 2017 Sema Apak kimdir kaç yaşında?

Sema Apak, Milli Takım başarıları ile Survivor 2017 yarışmasında isminden çokça söz ettirecek yarışmacılar arasında yer alıyor. Özellikle hız ve hızlanma gereken yarışlarda önem kazanacak olan Survivor Sema, yarışmanın 2017 ayağında ünlüler takımı için sıkı bir mücadele verecek. Bursa doğumlu yarışmacı, sportif etkisini yarışma içerisine de taşımaya gayret gösterecek. Peki, Survivor Sema kimdir? 

Sema Apak, Survivor'ın ilk bölümünde dikkat çeken isimlerden biri oldu. Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan isimlerinden olan Nagihan Karadere’ye benzetilen Sema Apak’ın ıssız adada oldukça iyi bir performans sergileyeceğine yönelik beklentiler var.

Sema Apak

En iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta alan Selma Apak kimdir, kaç yaşında?

Sema Apak

Sema Apak kimdir? 

Sema Apak, 17 Ağustos 1985'te Bursa'da doğdu. 2017 Survivor Ünlüler yarışmacısı, Tayfun Akgün'ün antrenörlüğündeki Enkaspor'un atletidir. Sema Aydemir-Apak geçmiş yıllarda heptatlon branşında da boy gösterdi. Sema Aydemir-Apak Londra 2012 Yaz Olimpiyat Oyunları'nda 4x400m bayrak yarışında yarışma hakkını elde etmiştir. Sema Aydemir-Apak, 400 mt engelli branşında en iyi derecesini 6 Haziran 2012 tarihinde Ankara'da yapılan yarışta 56.62sn'lik derecesiyle elde etmiştir.

Sema Apak

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bronz madalyası bulunun Türk çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evlidir. Sema Aydemir-Apak Eşref Apak çiftinin Ali isminde bir çocukları bulunmaktadır.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER