SPOR MEDYASI

Survivor 2017'in boksör güzeli Sabriye Şengül kimdir?

Survivor 2017'de Sabriye Şengül kimdir? Survivor'da en çok merak edilen yarışmacıların başında Sabriye Şengül geliyor. Peki Sabriye Şengül kimdir, kaç yaşında, nereli?

Survivor 2017'in boksör güzeli Sabriye Şengül kimdir?

Sabriye Şengül Survivor 2017 ünlüler kadrosunun en dikkat çeken isimlerinden birtanesi. Ünlü kadın boksör Survivor izleyicileri tarafından büyük merak konusu. Peki Survivor 2017 güzel boksör Sabriye Şengül Kimdir?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. Spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi.

Sabriye Şengül

Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması.

Sabriye Şengül

Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu. Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”

Sabriye Şengül

Sabriye Şengül'ün Survivor mesajı şöyle;

"Gidiyorum... Bir Türk kadını olarak hayatta kalmaya, savaşmaya, ve kazanmaya gidiyorum. Sınırları zorlamaya, ölümüne mücadele etmeye gidiyorum.

Sabriye Şengül

İyi hatırlanarak, hakkımı yedirmeden en önemlisi hak yemeden savaşmak için gidiyorum...
Umarım bu güzel serüvenin sonu şampiyonlukla biter. Elimden geleni yapacağım. Söz veriyorum!

Hayat; pes etmeyen ve cesaretli olanlara karşı her zaman bonkördür.
Ben pes etmeyeceğim. Cesur olacağım.
Allahın izniyle de şampiyon olacağım.
Hakkınızı helal edin.
Ve şimdi söz sırası bende...
Survivor başlasın Sabriye Şengül"

Sabriye Şengül

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER