SPOR MEDYASI

Survivor Denisa kimdir? Bikini fitness şampiyonu oldu

Denisa Gültekin, Survivor 2017'nin dikkat çeken yarışmacılarından biri. 1992 doğumlu Denisa Gültekin bikini fitness şampiyonu bir sporcu.

Survivor Denisa kimdir? Bikini fitness şampiyonu oldu

Milli sporcu Denisa Gültekin, Survivor 2017 daha başlamadan adından söz ettirdi. İşte Denisa Gültekin'in bilinmeyenleri...

Survivor Denisa Gültekin kimdir?

Survivor Denisa, gönüllüler takımı içerisindeki renkli isim olmaya aday görünüyor. Tanıtım videosunda verdiği pozlar ve yarışma hakkında söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken Denisa Gültekin, tavırlarıyla Survivor 2017 yarışmasında ismini üst turlara yazdırmaya aday gibi görünüyor.

Survivor 2017 Gönüllüler takımında yer alan isimlerden biri de Denisa Güntekin oldu. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken genç yarışmacı, tanıtım fragmanından verdiği “Adada yılan mı var? Ben zaten evde besliyorum” mesajıyla dikkat çekti.

Denisa Gültekin

Peki, yarışmanın iddialı ve renkli isimlerinden olacağının sinyalini günler öncesinde veren Denisa Gültekin kaç yaşında?

Yılanlara sarılıp pozlar veren ve evinde de bir bukalemun besleyen Denisa Gültekin, 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Milli sporcu olan yarışmacı, Türkiye'ye Bikini Fitness dalında 3 kez şampiyonluk kazandı.

Sosyal medya takipçisi her geçen gün daha da artan Denisa Gültekin, aylar sürecek mücadele öncesinde son mesajını şu sözlerle verdi: Artık zamanı geldi...Gidiyorum... Beni seven, destekleyen o güzel kalplerinizi yanımda götürerek..... Orda desteğinizi, varlığınızı hissetmek bana daha da güç verecek. Şimdi olduğu gibi. İyi ki varsınız sizi seviyorum.”

Tanıtım filminde evinde piton yılanı beslediği cümlesi ile dikkat çeken Denisa Gültekin, adadaki yaban hayata çok kolay adapte olacak gibi duruyor.

Denisa Gültekin

Survivor Denisa Vine paylaşımları

Survivor 2017 gönüllüler takımında yer alan Denisa Gültekin aynı zamanda Vine isimli sosyal paylaşım sitesinde de video paylaşımları ile dikkat çekmiştir.

Denisa Gültekin'in Vine'da yayınladığı dublaj videoları takipçileri tarafından ilgi ile izleniyor.

Survivor Gönüllüler takımı

Denisa Gültekin'in de aralarında bulunduğu Survivor 2017 Gönüllüler Takımı kadrosunda bu sene sporcu isimler dikkat çekiyor. Bu sebeple başarılı bir gönüllüler takımı kadrosunun varlığından söz edilebilir.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER