DÜNYADAN FUTBOL

Swensea City ve Norwich City karşı karşıya geldi

İngiltere Premier Ligi'nin 32. haftasında Swensea City ve Norwich City karşı karşıya geldi.

Swensea City ve Norwich City karşı karşıya geldi
İngiltere Premier Ligi'nin 32. haftasında Swensea City evinde ağırladığı Norwich City'i 3-0'lık skorla geçerek rakibinin üst sırasına geçerek alt sıralardan biraz daha uzaklaştı. 
 
Swensea City'nin sahasında oynanan mücadele ev sahibi ekibin 3-0'lık galibiyetiyle sonuçlandı.

Swensea'ye galibiyeti getiren golleri 30 ve 38. dakikalarda Jonathan de Guzman ve 75. dakikada Wayne Routledge kaydetti. Fenerbahçe'den kiralık olarak Swensea City takımında oynayan Yobo sakatlığı sebebiyle kadroda yer almadı. Galatasaray'dan Norwich City'ye giden Johan Elmander ise maçta 90 dakika forma giydi.

Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Swensea City'nin golleri ard arda geldi. Jonathan de Guzman ilk yarıda attığı gollerle takımını 2-0 öne geçirdi. Maçın ilk yarısında başka gol gelmeyince ilk yarı böyle sonuçlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi ekip 75. dakikada Wayne Routledge'in attığı şık golle skoru 3-0'a getirdi. Konuk ekip farkı kapatmaya çalışsa da maçta başka gol gelmedi ve 3-0'lık skorla sona erdi.

Bu sonucun ardından Swensea City puanını 33'e çıkardı. Norwich City ise bu yenilgiyle 32 puanda kaldı.

İngiltere Premier Ligi'nin 33. haftasında Swensea City deplasmanda Hull City'ye konuk olacak. Norwich City ise evinde West Bromwich ile karşılaşacak. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER