GALATASARAY

Taffarel'den Atletico Madrid'e gözdağı

Galatasaray'da antrenör Taffarel ile oyuncular Muslera ve Rodriguez, Atletico Madrid maçı öncesi açıklamalar yaptı.

Taffarel'den Atletico Madrid'e gözdağı

Galatasaray Kaleci Antrenörü Claudio Taffarel ile oyuncular Fernando Muslera ve Jose Rodriguez, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid ile deplasmanda oynanacak maç öncesi açıklamalarda bulundu.

'İstanbul'daki kadar saygı duymayacağız'

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılması sonrası Sarı-Kırmızılılar'ı yöneten Brezilyalı antrenör şöyle konuştu;

Atletico Madrid - Galatasaray maçı şifreli mi şifresiz mi?

 "Çok zor bir maç bizi bekliyor ama İstanbul'dakine göre farklı bir anlayışımız olacak. Belki o kadar saygı duymayacağız. Henüz Mustafa Denizli ile bir görüşmemiz olmadı. Onun da güveni bize sonsuz. Bu maçla ilgili görüşmedik. Kimse buraya turistik seyahat için geldiğimizi düşünmesin. Kendimize güveniyoruz. Ümitsiz olmak için sebep yok. Duran toplarda rakibimizin ne kadar etkili olduğunu biliyoruz. Dersimize çalıştık. Atletico Madrid'in golcülerinin gol atmaması bir kriz olarak adlandırılıyorsa, umarım bu kriz yarın da devam eder. Mustafa Denizli yarın buraya gelirse, bize ekstra güç katacaktır."

Muslera: Sorumluluk almalıyız

Uruguaylı file bekçisi, "Belli bir seviyede, belli bir yaşa geldiyseniz sorumluluk almanız gerekiyor. Takımın yaşlı oyuncularından bir tanesiyim artık" dedi.

Rodriguez: Kazanmak için oynayacağız

İspanyol orta alan oyuncusu ise "Yarın kazanmak için çıkacağız. Çok gol atan bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı..

Atletico Madrid - Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda?
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER