DÜNYADAN FUTBOL

Takım otobüsü devrildi! Korkutan kaza

Arjantin'in Huracan Futbol Takımı'nı taşıyan otobüs, Venezuela'da yoldan çıkarak devrildi. Kazada iki futbolcu ve bir antrenör yaralandı.

Takım otobüsü devrildi! Korkutan kaza

Arjantin 1. Futbol Ligi'nde mücadele eden Huracan, Libertadores Kupası'nda Venezuela takımı Caracas ile oynadığı maçtan sonra trafik kazası geçirdi.

CAN KAYBI YOK

Venezuela basınında çıkan haberlere göre, takımı taşıyan otobüsün frenlerinde meydana gelen arıza nedeniyle şoför kontrolü kaybetti ve otobüs devrildi.

Kaza sonucunda futbolculardan Patricio Toranzo, Diego Mendoza ve antrenör Pablo Santella hafif şekilde yaralanırken, otobüsteki diğer kişilerde herhangi bir yaralanma meydana gelmediği belirtildi. 

Huracan

Huracan takımı oyuncusu Abila, Twitter hesabından, “Hepimiz iyiyiz. Yaralananlar tedavi oldu. Aileler rahat olsun” ifadelerini kullandı. 

Kazada yaralanan futbolcular ve antrenör hastaneye kaldırılırken, diğer oyuncular ve idareciler yaşadıkları olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı.

Huracan

KULÜP BAŞKANI KONUŞTU

Kulüp başkanı Alejandro Nadur ise kaza ile ilgili olarak, "Ortaya çıkan görüntüler korkunç ama takımdan herkesin iyi olduğunu söyleyebilirim. Toranzo'nun elinde bir kanama vardı. Mendoza'nın bacağında küçük bir çizik var ama önemli değil" dedi.

Libertadores Kupası’nda Caracas’a 2-1 yenilen Huracan, ilk maçı 1-0 kazandığı için bir üst tura yükselmeyi başarmıştı.

Huracan

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER