BEŞİKTAŞ

Talisca'nın müthiş golü Casillas'ın serisini kırdı

Beşiktaş'ta Anderson Talisca, Porto karşısında 13. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Talisca'nın golü Porto kalecisi Casillas'ın da serisini yerle bir etti.

Talisca'nın müthiş golü Casillas'ın serisini kırdı

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde gruptaki ilk maçında deplasmanda Porto ile karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılarda geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da Talisca sahneye çıktı ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü kaydetti. 

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Anderson Talisca, Porto deplasmanında 13. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Quaresma sağdan adrese teslim ortaladı. Talisca kale önünde kafayla topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Talisca'nın attığı golden sonra maçın başından bu yana yıldız futbolcusu ıslıklayan Portekizli taraftarlar ise adeta şoke oldu.

PORTO SEZONUN İLK GOLÜNÜ BEŞİKTAŞ'TAN YEDİ

Sezona fırtına gibi başlayan Porto, Beşiktaş karşılaşmasına kadar bu sezon oynadığı 5 resmi maçta kalesinde gol görmemişti. Porto'nun ağlarını bu sezon ilk kez Beşiktaşlı futbolcu Anderson Talisca sarstı.

Sosyal medyada küfür edenler yandı!

Beşiktaşlı Talisca Porto'ya kaç gol attı?

Öte yandan Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon Benfica deplasmanında son dakikada müthiş frikik golüne imza atan Talisca, Porto'ya karşı da 5. maçında ilk golünü kaydetti.

Bunun yanı sıra Porto kalecisi Casillas da tam 463 dakika sonra gol yedi.

TALISCA'YA ISLIKLI PROTESTO!

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon başında Benfica'dan kiraladığı ve verdiği röportajlarda sürekli olarak Benfica'da oynamak istemediğini belirten Anderson Talisca'ya tepki gösterildi.

Dragao stadında maç kadroları anons edilirken Talisca'yı ıslıklayan Portekizli taraftarlar, maç başladıktan sonra top Talisca'ya her gelişinde yine ıslıklayarak protestolarını sürdürdüler.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER