DİĞER HABERLER

Tarihi güne özel uygulama

Cumartesi günü Tarsus İdman Yurdu ile Fethiye Şehir Stadında karşılaşacak olan Fethiyespor’da yönetim kurulu bilet fiyatlarında indirime gitti.

Tarihi güne özel uygulama
Devam eden bakım çalışmaları sonucunda Cumartesi günü yeniden hizmete açılacak olan kale arkası tribün ile maraton tribün bilet fiyatları Fethiyespor'un kuruluşunun 80'inci yılı dolayısıyla 5 TL'den 1 TL'ye indirildi.

Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak maç için tribün kapıları saat 12.00'da açılacak.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta 26'ncı hafta karşılaşmaları Pazar günü yapılacak Yükseköğretime Geçiş Sınavı dolayısıyla Cumartesi günü oynanacak. Fethiyespor Fethiye Şehir Stadında Tarsus İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Bu önemli maçı taraftarın da desteği ile kayıpsız geçmek isteyen Fethiyespor'da yönetim 80'inci kuruluş yıldönümüne denk gelen Tarsus İdman Yurdu maçına özel bilet fiyatlarında indirime gitti.

Konu ile ilgili açıklamayı yapan Fethiyespor Genel Sekreteri Arif Okan Uysal "Fethiye Şehir Stadında hafta başından bu yana yoğun bir şekilde bakım ve onarım çalışması yapılıyor. Cumartesi günü sabah saatlerinde çalışmalar tamamlanmış olacak. Geçen sezon başından bu yana kapalı olan kale arkası tribün Tarsus Maçıyla birlikte hizmete geçecek. Bu maçta bilet fiyatlarında indirime gittik. Kale arkası ve maraton tribün biletleri 5 TL yerine 1 TL'den satılacak. 2 tribünün kapasitesi yaklaşık 5 bin kişi.
Bizim indirime gitmemizin ardından Fethiyespor Taraftarlar Derneği de sağladıkları destekle bu iki tribünün biletlerini toplu olarak satın alıp ücretsiz olarak halkımıza dağıtacaklarını belirttiler. Bu önemli ve tarihi günde taraftarımızın Fethiyespor'a sahip çıkmasını istiyoruz" dedi.

Fethiyespor'un başarılı file bekçisi Ozan Öztürk kart cezası dolayısıyla bu maçta forma giyemeyecek. Tedavisi devam eden Volkan Kabadayı da Fethiyespor'da forma giyemeyecek bir başka isim.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER