BASKETBOL

Tarsus Belediyespor menajerini buldu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Tarsus Belediyespor, 2011-2012 sezonun hazırlıklarını sürdürürken, genel menajerliğe Mahir Boydak'ı getirdi. Boydak, 1 yıllığına imza attı.

Tarsus Belediyespor menajerini buldu
2011-2012 sezonun hazırlıklarının devam ettiğini belirten Belediyespor Asbaşkanı Hikmet Avşar, hedeflerinin Tarsus'un ismini sporda bir kez daha Türkiye'ye duyurmak olduğunu söyledi.

Genç ve başarılı menajer Mahir Boydak ile anlaşma sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Asbaşkan Avşar, "Bölgemizde yetişen ve genç yaşına rağmen tecrübeye sahip Mahir Boydak ile bir yıllığına anlaşma sağladık. Kendisine güveniyoruz. Mahir Boydak'ın, Belediyespor takımına katkı sağlayacağına can-ı gönülden inanıyoruz. Genç kardeşimize şimdiden başarılar diliyoruz" dedi.

Mahir Boydak, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini belirterek, "Tarsus Belediyespor'un başarısı için var gücümle çalışacağım" ifadesini kullandı.

1983 doğumlu olan Mahir Boydak, 2005 yılında Botaşspor'da başladığı basketbol kariyerine, 2 sezon önce Bayanlar 2. Ligi'nde mücadele AGİAD transfer olmuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER