YAZARLAR

Tek devlet, tek millet, tek bayrak

Tek devlet, tek millet, tek bayrak

Muhammed Işık
Muhammed Işık[email protected]

Sabah 08:30 gibi işyerine gelmiş, düzenimi kurmuş, bilgisayarımı açmış ve hatta yazacaklarımı kafamda oluşturmuştum. Uefa’nın son durumu, Fenerbahçe’nin nasıl bir yol izleyeceği, Sion kararının bu işte ne kadar etkili olabileceği konularında düşüncelerimi sizlerle paylaşacak, ligdeki durumlar, Şampiyonlar ligi temsilcimiz Trabzonspor hakkında ve Türk milli takımı hakkında kısa kısa yazacaktım.

Cep telefonuma gelen şehit haberleri ile sporla alakalı olan bütün bilgiler dağıldı. Hakkari’de 24 şehidimiz var ve yaralılarımızın da olduğunu öğrendik. Çok açık bir şekilde haykırmak istiyorum. Artık yeteeeeer.

Dağdaki eşkıya ile şehirdekinin farkı ne? Dağdakilerin kökünü kazıyalım ama dağ ve şehir diye ayırmayalım. Ülkemizin geleceğin adına terör konusunda ortak hareket edelim. Hükümet muhalefet kavgası yapmayalım. Ak Parti, Chp, Mhp ayırımı yapmayalım. Bu konuda birlik olalım. Yere sağlam basalım ve PKK pisliğinden kurtulalım.

Kahrolsun Pkk diye attığımız sloganlar onlara ne denli tesir ediyor bilmiyorum ama bunları sadece gözaltına alıp salmak iş çözmez. Bazen kanunlar yetersiz kalabilir ama ülkemiz adına, toprağımız ve bayrağımız adına gerekenler yapılmalıdır. Ben bu konuda çok farklı düşünüyorum.

Ben askere, polise, bayrağa, Türk milletine hakaret eden, yeni bir bayrak, yeni bir devlet isteyenlerin idam edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

TEK DEVLET, TEK MİLLET, TEK BAYRAK diyenler bizdendir. Aksini düşünenler avuçlarını yalamaktan öteye gidemezler. Şehit haberleri ile bizleri yıldıramazlar. Bunların derdi şehit sayısını arttırıp hükümeti sindirmekten başka bir şey değildir. Türk milletinin başı saolsun. Şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Geride bıraktıklarına da sabır diliyorum. PKK ve yandaşları yanlarına kar kalmayacağını bilsinler. Türk askeri ve Türk polisi yapılanların hesabını soracaktır.

Yorumlar
TREND HABERLER