DÜNYADAN FUTBOL

Terim dünyanın en iyi 10 hocasından biri

Portekiz'in yaşayan efsanesi Eusebio'dan G.Saray'a ve teknik direktörü Fatih Terim'e övgü var.

Terim dünyanın en iyi 10 hocasından biri
"Fatih Terim'i Rui Costa'nın Fiorentina'da oynadığı günlerden beri tanıyorum. Hırsı ve taktik bilgisinden çok etkilenmiştim. Türkiye'de G.Saray'ı tutuyorum. Bu hafta şampiyon olacağına inanıyorum."
 
 
 
TRTSpor'da yayınlanan "Euro 2012'ye Doğru" programında Serhan Asker'e konuşan "Kara Panter" lakaplı futbol efsanesi "Türkiye'den G.Saray'ı tutuyorum. Fatih Terim, bana göre dünyanın en iyi 10 teknik direktöründen biri" dedi.

Terim'i Rui Costa'nın Fiorentina'da forma giydiği günlerden beri tanıdığını ifade eden Eusebio, şunları söyledi: "Takımın teknik adamıydı ve saha kenarındaki duruşunu hayranlıkla izliyordum. Hırsı ve taktik bilgisinden çok etkilenmiştim. 2008 Avrupa Şampiyonası'nda da milli takımın başında müthiş performans sergiledi. Eusebio olarak söylüyorum o dünyanın en iyi 10 teknik adamından biridir bence.

En iyisi Di Stefano
İspanya'dan Real Madrid'i, İtalya'dan Milan'ı, Türkiye'den de Galatasaray'ı tutuyorum. G.Saray'ın bu hafta şampiyon olacağına inanıyorum. Bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu Di Stefano. Şimdilerde ise yıldız Messi."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER