SÜPER LİG

Theofanis Gekas eski hocası Hamza Hamzaoğlu'na destek verdi

Galatasaray'ın yeni Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na eski oyuncusu Akhisar Belediyesporlu Yunan golcü Theofanis Gekas'tan destek geldi.

Theofanis Gekas eski hocası Hamza Hamzaoğlu'na destek verdi
Ak­hi­sar Be­le­di­ye­'nin Yunan golcüsü Theofanis Gekas, Galatasaray'ın iyi bir teknik adamla yola çıktığını söyleyerek Hamza Hamzaoğlu'na destek verdi.

Ga­la­ta­sa­ra­y'­da Ce­sa­re Pran­del­li ile yol­la­rın ay­rıl­ma­sın­dan son­ra Ham­za Ham­za­oğ­lu ile yep­ye­ni bir dö­nem baş­la­dı. Da­ha ön­ce 90'lı yıl­lar­da 4 se­zon Cim­bom'da fut­bol­cu ola­rak da for­ma gi­yen Ham­za­oğ­lu­'nun gö­re­ve ge­li­şi Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ca­mi­anın ge­ne­lin­de olum­lu kar­şı­lan­dı. Tec­rü­be­li ho­ca için bir olum­lu eleş­ti­ri de es­ki ta­kı­mı 2012-13 se­zo­nun­da Ak­hi­sar Be­le­di­yes­por'dan öğ­ren­ci­si olan The­ofa­nis Ge­kas'tan gel­di.


Tec­rü­be­li Yu­nan gol­cü, Ga­la­ta­sa­ra­y'­ın çok iyi bir tek­nik adam­la yo­la çık­tı­ğı­nı söy­le­di. "Ga­la­ta­sa­ray ni­çin ba­şa­rı­lı ola­ma­sın ki" di­ye sö­ze gi­ren Ge­kas "Bü­yük tek­nik di­rek­tör için kü­çük ve­ya bü­yük ta­kım fark et­mez. İyi her yer­de iyi­dir. Ham­za Ham­za­oğ­lu çok bü­yük bir tek­nik di­rek­tör. Her yer­de zor­lu ko­şul­la­rın üs­te­sin­den ge­le­bi­lir. Ta­kı­mı için­de bu­lun­du­ğu kar­ma­şa­dan çı­kar­ta­cak­tır. Bu­na inan­cım ta­m" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

TERİM GİDİNCE İŞLER KARIŞTI 

The­ofa­nis Ge­kas, Ga­la­ta­sa­ray'da Fa­tih Te­ri­m'­in gön­de­ril­me­si ve son­ra­sın­da ya­şa­nan­la­rı da yo­rum­la­dı. "Fa­tih Te­ri­m'­den son­ra Ga­la­ta­sa­ra­y'­ın son 2 tek­nik di­rek­tö­rü Ro­ber­to Man­ci­ni ve Ce­sa­re Pran­del­li ta­kı­mı mah­vet­ti. Ta­kım es­ki rit­mi­ne dö­ne­me­di­" di­ye ko­nu­şa­rak ge­rek­li is­tik­ra­rın ya­ka­la­na­ma­dı­ğı­na dik­kat çek­ti. Bu se­zon 10 go­lü var Ak­hi­sar Be­le­di­yes­por'a 2012-13 se­zo­nu­nun ikin­ci ya­rı­sın­da trans­fer edi­len Ge­kas, 15 maç­ta at­tı­ğı 12 gol­le ta­kı­mı­nın lig­de kal­ma­sı­nı sağ­la­mış­tı.

Deneyimli Yu­nan gol­cü, o dö­nem­de Ham­za­oğ­lu­'nun göz­de­le­rin­den bi­ri ol­muş an­cak se­zon so­nun­da takımdan ayrılıp Tor­ku Kon­yas­por'un yo­lu­nu tut­muş­tu. Ge­kas, bu se­zon ba­şın­da ise Ege eki­bi­ne ge­ri dön­dü. 12 kar­şı­laş­ma­da for­ma gi­yen 34 ya­şın­da­ki for­vet, 10 de­fa fi­le­le­ri ha­va­lan­dır­dı.



THEOFANIS GEKAS 

GALATASARAY

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER