MAÇ ANLATIMLARI

Thibaut Courtois'den Messi'ye ilginç övgü

Belçika Milli Takımı'nın kalecisi Thibaut Courtois, Arjantin'in yıldız futbolcusu Lionel Messi ile ilgili ilginç açıklamalar yaptı..

Thibaut Courtois'den Messi'ye ilginç övgü
FIFA Dünya Kupası çeyrek finalinde Arjantin'le karşılaşacak Belçika Milli Takımı'nın kalecisi Thibaut Courtois, Lionel Messi'nin tek başına maçı alabilecek yetenekte olduğunu söyledi.

İngiliz basınına konuşan Courtois, Atletico Madrid formasıyla geçen sezon Barcelona karşısında 7 maça çıktığını ve Lionel Messi'yi tanıma konusunda diğer futbolculardan daha şanslı olduğunu ifade etti.

Messi ile yeniden karşılaşacak olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Courtois, "Benim için güzel olan, Messi'yi tanımak için videolarını izlemek zorunda kalmamam ama o videoları izleseniz bile o kadar tahmin edilemez birisi ki sahada nelere yapacağını anlamak gerçekten imkansız" değerlendirmesinde bulundu.

Messi'nin kaleyi gördüğü her noktadan şut çekebildiğini ve tek başına bir maçı alabileceğini vurgulayan Courtois, "Bir kaleci olarak yapabileceğim tek şey, ona karşı sürekli konsantre kalabilmek" şeklinde konuştu.

Arjantin'in iyi bir takım olduğunu kaydeden Courtois, "Cumartesi zorlu bir maça çıkacağız. Umarım kazanırız ama zor olacak. Defansta çok iyi olmalıyız çünkü Arjantin'de Messi'nin dışında da Gonzalo Higuain, Angel Di María, Ezequiel Lavezzi, Sergio Aguero gibi iyi oyuncular var ama onların da savunmaları çok güçlü değil, bu fırsatı değerlendirmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Vicente Calderon Stadı'nda Şubat 2012'de ve Nou Camp Stadı'nda geçen yıl aralık ayında Barcelona ile Atletico Madrid arasında oynanan karşılaşmalarda Lionel Messi, Courtois'ı toplamda 3 kez avlamıştı. 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER