AVRUPA LİGİ

Tivibu Celtic Fenerbahçe maçı şifreli mi? Şifresiz mi?

Celtic Fenerbahçe maçı saat 22:05'de canlı yayınlanacak. Maçı Tivibu şifreli yayınlayacak. Celtic Fenerbahçe maçı golleri ve özeti ile internetspor.com'da olacak.

Tivibu Celtic Fenerbahçe maçı şifreli mi? Şifresiz mi?
Celtic Fenerbahçe maçı ile sarı lacivertliler Avrupa Ligi'nde ikinci karşılaşmaya çıkacak. Peki Fenerbahçe Celtic maçı şifreli mi yoksa şifresiz mi yayınlanacak? Celtic Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? 

Fenerbahçe, Avrupa'da oynadığı 195 maçın 69'unu kazanırken, 88 maçı yitirdi, 38 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda ikinci maçında bu akşam deplasmanda İskoçya'nın Celtic takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, Avrupa arenasında 196. maçına çıkacak.

Avrupa'da farklı kulvarlarda bugüne dek çıktığı 195 maçın 69'unu kazanan sarı-lacivertli ekip, 88 maçı yitirdi, 38 karşılaşmada da sahadan beraberlikle ayrıldı. Bu maçlarda rakip fileleri 241 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 300 gol gördü.

 

Celtic Fenerbahçe maçı 1 Ekim Perşembe günü saat 22:05'te başlayacak. Karşılaşma Tivibu spor kanalından şifreli olarak ekranlara gelecek

Fenerbahçe, bu sezon Avrupa kupalarında 6. maçına çıkacak.
Sarı-lacivertliler, bu karşılaşmalarda 2'şer galibiyet ve yenilgi alırken bir kez de berabere kaldı. Sezona UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla 0-0 berabere kalarak başlayan Fenerbahçe, rövanşı 3-0 kaybetti ve "Devler Ligi" hayaline erkenden veda etti.

Sarı-lacivertliler, Shakhtar Donetsk'e elendikten sonra UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Yunanistan'ın Atromitos takımıyla eşleşti. İlk maçta rakibini deplasmanda 1-0 yenen sarı-lacivertliler, rövanşı ise 3-0 kazanarak adını gruplara yazdırdı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda ilk maçına Norveç'in Molde takımıyla çıkan Fenerbahçe, rakibine sürpriz bir sonuçla 3-1 kaybetti.

CELTİC SAHASINDA BU SEZON KAYBETMEDİ
Celtic, bu sezon maçlarını oynadığı Celtic Park'ta maç kaybetmedi.

İskoçya Birinci Futbol Ligi'nde (Premiership) ve Avrupa kupalarında bu sezon sahasında toplam 8 maç oynayan Celtic, 7 galibiyet ve 1 beraberlik aldı. Avrupa'da seyircisinin önünde oynadığı 3 maçı da kazanan Celtic, ligde ise 4 galibiyet alırken sadece geçen hafta Hearts ile berabere kaldı.

En büyük rakibi Rangers'ın mali sıkıntılar nedeniyle küme düşürülmesiyle adeta zirvede tek kalan ve üst üste 4 kez rakiplerine büyük puan farkı atarak şampiyon olan Celtic, bu sezon 9 haftası geride kalan Premiership'te lider Aberdeen'in 4 puan gerisinde 20 puanla 2. sırada bulunuyor.

Toplamda 46 kez şampiyonluk ipini göğüsleyen Celtic, tarihinde en büyük Avrupa başarısını 1966-1967 sezonunda elde etti. İskoç ekibi Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda İtalya'nın İnter takımını 2-1 yenerek, bir numaralı kupayı müzesine götürmüştü. İskoç ekibi 2002-2003 sezonunda ise UEFA Kupası'nda final oynamış ve Jose Mourinho'nun teknik direktörlüğünü yaptığı Porto'ya kaybetmişti. Daha sonra Avrupa kupalarında önemli bir başarı elde edemeyen Celtic, bu sezon en önemli transferi olarak Türk oyuncu Nadir Çiftçi'yi kadrosuna kattı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER