SPOR MEDYASI

Tivibu indir izleyle Fenerbahçe maçı şifresiz

Fenerbahce artromitos maci tivibu.com.tr izle kısmından canlı ve sifresiz izlenebilir. Peki Tivibu spor kanalı frekans bilgileri ve ayarlarını nasıl yapacaksınız?

Tivibu indir izleyle Fenerbahçe maçı şifresiz

Tivibu indir seçeneği ile Fenerbahçe Atromitos maçını şifresiz olarak izleyebileceksiniz. Bunun için tivibu.com.tr/izle veya tivibu.com.tr/indir seçeneklerinden bilgisayarınıza gerekli programı indirmeniz yeterli olacak.
tivibu-indir-ve-izle-.jpg
TİVİBU İNDİR İZLE SEÇENEĞİ
Yukardaki resime tıkladığınızda tivibu.com.tr sitesine web üzerinden ulaşacaksınız. Tivibu sitesinden Fenerbahçe maçını izlemek webden izle ve indir izle seçeneği bulunuyor. Sitenin hemen tepesinde yer alan 'izle' kısmına tıkladığınızda bunu görüyorsunuz. Tivibu üzerinden maçı web'den izlemeyi seçerseniz eğer bilgisayarınızda yoksa silverlight isimli programı indirmenizi isteyebilir. Bu program ekran-resmi-2015-08-20-16.30.18.pngTivbu'yu izlemenizi sağlıyor ve sakıncası yok. Fenerbahçe Atromitos maçını Tivibu.com.tr üzerinden indir izle seçeneğiyle de takip edebilirsiniz. Bunun için de 'indir izle' kısmına tıklamanız gerekiyor.


TİVİBU TÜRKSAT FREKANSLARI
Fenerbahçe Atromitos maçını uydu üzerinden Tivibu Spor kanalı frekanslarını ayarlayarak da şifresiz olarak izleyebilirsiniz. Tivibu Spor kanalından canlı olarak ekranlara gelecek Fenerbahçe - Atromitos maçı bu akşam saat 21.00’de başlayacak.

Tivibu Spor , Atromitos – Fenerbahçe maçını şifresiz olarak yayınlıyor ama UEFA Şampiyonlar Ligi yayınları UEFA Yayın hakları gereği Salı ve Çarşamba günü canlı yayınlanacak maçlar şifrelenecek.

FENERBAHÇE MAÇI FREKANSLARI VE AYARLARI NASIL YAPILIR?
fenerbahçe-artromitos-maci-tivibu-indir-izle-nasil-yapilir-frekanslari-türksat.jpgUEFA Avrupa Ligi play-off turu birinci maçı olan Atromitos-Fenerbahçe maçı canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Aşağıdaki ayarları uydunuza uygulayıp siz de Atromitos-Fenerbahçe maçını şifresiz izleyebilirsiniz.

Birinci adım: Uydu alıcınızın “Kurulum” menüsüne giriş yapın. Cihaz menülerinize bağlı olarak “Manuel Kurulum”u veya “Manuel Kanal Arama”yı seçiniz.

İkinci adım : Açılan ekranda aşağıdaki bilgilerin girişini yaparak Tivibu kanallarını mevcut kanal listenize ekleyin. Kanallar cihazınıza bağlı olarak kanal listenizin sonuna eklenebilir.

Frekans bilgileri : Maçı takip etmek isteyen futbolseverler, Atromitos-Fenerbahçe karşılaşmasını Türksat uydusu üzerinden şifresiz izleme imkanına sahip olacak. Mücadelenin izlenebilmesi için gerekli olan frekans ayarları ise ‘ 4A 420Doğu/H-Yatay/11853Mhz /25.000 ’ olarak belirtildi.

TİVİBU KULLANICISI OLMAYAN NASIL İZLER?
Tivibu kullanıcısı olmayan fakat evinde Turksat çanak ve buna uyumlu uydu alıcısı bulunan tüm kullanıcılar, tarama yaparak ya da Türksat 4A 42°Doğu uydusu, Polarizasyon: H - Yatay, Frekans: 11853 Mhz, Symbol Rate: 25.000 frekans ayarlarını kullanarak Tivibuspor'u kanal listelerine ekleyerek maç yayınlarına şifresiz erişebilecek.

ŞİFRE UYARISI ÇIKARSA
Yayın sırasında kullanıcının karşısına şifre uyarısı çıkarsa 100000000000 (1'in yanına 11 tane 0) girerek şifresiz yayını aktif hale getirebilir.

FENERBAHÇE ATROMİTOS MAÇI MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE KADROSU: Volkan, Şener, Ba, Alves, Caner, Nani, Meireles, Josef, Diego, Fernandao, Sow

ATROMITOS KADROSU: Gorbunov, Bitolo, Lazaridis, Fytanidis, Kivrakidis, Ballas, Pitu Garcia, Usero, Umbides, Le Tallec, Marcelinho

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER