GALATASARAY

Tolga Çiğerci'den kariyer rekoru

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon performansı nedeni ile büyük eleştiri alan Tolga Ciğerci, sezona muhteşem bir giriş yaparak kariyer rekoru kırdı.

Tolga Çiğerci'den kariyer rekoru

Galatasaray, Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında Türk Telekom Stadyum'nda Demir Grup Sivasspor'u ağırladı. Mücadelenin ilk iki golü Tolga Ciğerci'den geldi.

Galatasaray'da Tolga Ciğerci'den göz dolduran performans

Galatasaray, Sivasspor'u Süper Lig'in 3. hafta karşılaşmasında sahasında Sivasspor'u ağırlıyor. Karşılaşmanın ilk 40 dakikası büyük çekişme halinde devam ederken 41. dakikada Belhanda'nın kullandığı korner atışında Gomis'in pasında, Tolga Ciğerci topu filelere gönderdi. Tolga Ciğerci, karşılaşmanın 71. dakikasında ceza sahası dışında ayak içiyle son derece düzgün bir plase ile topu ağlara gönderdi ve karşılaşmadaki ikinci golünü attı.

Galatasaray'a Rıdvan Dilmen'den Kadıköy benzetmesi

Geçtiğimiz sezon Hertha Berlin takımından takıma transfer edilen ve aldığı maaş nedeni ile sık sık eleştirilere maruz kalan milli futbolcu sezona süper bir giriş yapmış oldu. Sezonun ilk karşılaşması Kayserispor ve ikinci hafta mücadelesinde Osmanlıspor karşısında da ağları havalandıran Tolga Ciğerci böylelikle kariyerinde ilk kez bir sezonda 4 gol atmış oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER