FUTBOL

Tolga Zengin Beşiktaş'tan ayrılanlara gönderme yaptı

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, kaledeki rekabetin takımı yukarı taşıması gerektiğini söylerken siyah beyazlı takımdan ayrılan isimlere mesaj gönderdi..

Tolga Zengin Beşiktaş'tan ayrılanlara gönderme yaptı - Sayfa 1

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, kaledeki rekabetin takımı yukarı taşıması gerektiğini söyledi. Zengin ayrıca takımdan ayrılan arkadaşlarının vatan haini olmadıklarını belirtti.

Tolga Zengin Beşiktaş'tan ayrılanlara gönderme yaptı - Sayfa 2

Siyah-beyazlılar, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da kamp yaparak geçiriyor. Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Tolga Zengin, takımın kamp yaptığı otelde basın toplantısı düzenledi.

Tolga Zengin Beşiktaş'tan ayrılanlara gönderme yaptı - Sayfa 3

Kazasız belasız ilk etap çalışmalarını tamamladıklarını belirten Zengin, "Şimdi ikinci etaba başladık. İkinci etap şu anda iyi gidiyor Allah'a şükür kazasız belasız gidiyor. Tolgay'ın bir sakatlığı oldu ona çok üzüldük. Ama Allah'a çok şükür çok büyük bir şey değil. O da birkaç gün içerisinde salonda çalışmalara başlayacak. Bir hafta, 10 gün içerisinde inşallah takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Onun haricinde gerçekten güzel bir yerde kalıyoruz. Havası, suyu her şeyi güzel bir yer. Çalışma anlamında çok iyi bir yer" şeklinde konuştu.

Tolga Zengin Beşiktaş'tan ayrılanlara gönderme yaptı - Sayfa 4

"İnşallah en kısa zamanda atlatırız" Türkiye'de yaşanan darbe girişimi hakkında açıklamalarda bulunan Tolga Zengin, şunları söyledi: "Bunun haricinde ilk değinmemiz gereken yer ülkemizin içinde bulunduğu bir durum var. Bu anlamda demokrasiye ve ülkesine sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Talihsiz olayda hayatını kaybeden tüm şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyoruz. İnşallah böyle şeyler bir daha yaşamayız ama tüm ülke olarak çok güzel bir cevap verdiğimizi düşünüyorum. Dediğim gibi inşallah bunu da atlatırız en kısa zamanda. İnşallah güzel günler yaşarız. Ülkemizin böyle olaylarla değil de daha güzel olaylarla anılması gerekiyor. Terör her yerde var. Baktığınız zaman dün de Almanya'da üzücü bir olay yaşandı. Ondan önce Fransa'da yaşandı. Dünyanın neresinde ne kadar önlem alırsanız alın bu tarz olaylar yaşanıyor. Ama Allah'a çok şükür bu zamana kadar bizim burnumuz kanamadı. Onları da anlayışla karşılamak lazım. Aileleri vardı, böyle bir karar alıyordur ama hani ben bundan dolayı böyle bir karar almam. Kararlarına da saygı duymak lazım. Kendi aileleri, kendi yaşantıları. Çok fazla bir şey dememek lazım ama bu baktığınız zaman gittikleri yerde de olabilir Allah göstermesin. Her yerde olan bir şey artık. Küresel bir şey."