SPOR MEDYASI

Tolga Zengin Kenan Kumaş'ın ailesine 50 bin lira bağışladı

Beşiktaşlı kaleci, Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş'ın gözü yaşlı ailesini unutmadı.

Tolga Zengin Kenan Kumaş'ın ailesine 50 bin lira bağışladı
Beşiktaşlı kaleci, Sultanahmet'teki saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu polis memuru Kenan Kumaş'ın gözü yaşlı ailesini unutmadı.  
 
Tolga Zengin, şehit ailesine alınacak ev için 50 bin liradan fazla bir rakamı bağışladığı ortaya çıktı. 
 
GazeteVahdet'in haberine göre; Be­şik­taş ka­le­ci­si Tol­ga Zen­gi­n'­den ör­nek dav­ra­nı­ş... Ge­çen haf­ta İs­tan­bul Sul­tan­ah­me­t'­te bu­lu­nan Tu­rizm bü­ro­su­na bir Rus te­rö­ris­tin dü­zen­le­di­ği sal­dı­rı­da ha­ya­tı­nı kay­be­den Trab­zon­lu po­lis me­mu­ru Ke­nan Ku­maş için si­yah-be­yaz­lı­la­rın kap­ta­nı boş dur­ma­dı. 31 ya­şın­da­ki de­ne­yim­li ka­le­ci, Şe­hit Ku­ma­ş'­dan ge­ri­ye ka­lan kız ço­cu­ğu ve eşi için alın­ma­sı plan­la­nan ev için yük­lü mik­tar­da ba­ğış­ta bu­lun­du.  
 
  
TAKIMI TEŞ­VİK ET­Tİ

Trab­zon ve Trab­zons­por ca­mi­ası­nın da des­tek ver­di­ği şe­hit polisin ailesine ka­yıt­sız kal­ma­yan milli kaleci Tol­ga Zen­gi­n'­in 50 bin li­ra ci­va­rın­da bir ba­ğış­ta bu­lu­nduğu öğrenilirken, ken­di yap­tı­ğı bu fe­da­kar­lı­ğın ya­nı sı­ra ar­ka­daş­la­rı­nı da teş­vik et­ti­ği ifade edildi. 31 ya­şın­da­ki de­ne­yim­li ka­le­ci­nin takım arkadaşı Dem­ba Ba ve di­ğer ba­zı oyun­cu­la­rı da des­tek ko­nu­sun­da ik­na et­ti­ği ve alı­na­cak evin pa­ra­sı­nın bü­yük oran­da ta­mam­lan­dı­ğı be­lir­til­di.

ONUR DA BA­ĞIŞ­ YAPTI

Yap­tı­ğı yar­dı­mın du­yul­ma­sı­nı is­te­me­yen Be­şik­taş­lı fi­le bek­çi­si­nin mem­le­ke­tin­de­ki bu ola­ya ka­yıt­sız kal­ma­ma­sı Trab­zon ve Trab­zons­por ca­mi­asın­da da tak­dir top­la­dı. Öte yan­dan Trab­zons­por'un ba­şa­rı­lı fi­le bek­ci­si Onur'un ba­ğış­ta bu­lun­du­ğu öğ­re­nil­di. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER