SÜPER LİG

Tolga Zengin'in duygusal anları

Kasımpaşa maçı öncesinde ısınmak içişn sahaya çıkan Tolga Zengin duygusal anlar yaşadı.

Tolga Zengin'in duygusal anları
Beşiktaş'ın tecrübeli kalecisi Tolga Zengin, siyah-beyazlı taraftarların pankart olarak tribüne astıkları annesi Melek Zengin'in resmini öptü, duygusal anlar yaşadı... 

Kasımpaşa maçı öncesinde ısınmak içişn sahaya çıkan Tolga Zengin duygusal anlar yaşadı.

Beşiktaşlı taraftarlar geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Tolga Zengin'in annesi Melek Zengin için pankart ve annesinin posterini açtı. Tolga'yı tribünlere çağıran siyah-beyazlı taraftarlar, tecrübeli kaleciye baş sağlığında bulundu. Tolga Zengin bu sırada tribünde bulunan annesi Melek Zengin'in resmini öperken, duygusal anlar yaşadı. 
 
 

Bu arada siyah-beyazlı taraftarlar "Melek annemiz öldü, annesiz kaldık", "Bir Melek vardı gönlü zengin, başın sağ olsun Tolga Zengin", "Bütün çarşı annesiz kaldı" pankartları açtılar. Ayrıca Melek Zengin'in bulunduğu bir resim de tribünlere asıldı. 
 
Tolga Zengin formayı istedi!

Teknik direktör Slaven Bilic, annesini kaybeden Tolga Zengin'in Kasımpaşa maçına 11'de çıkma nedenini açıkladı...   
 
Tolga Zengin, annesini kaybettiği için "Kasımpaşa maçında sahada olacak mı? Olmayacak mı?" tartışmaları devam ederken teknik direktör Slaven Bilic ile görüşen tecrübeli kaleci bugün sahada olmak istediğini söyledi ve Hırvat teknik adamdan formayı kendisi aldı.

Teknik direktör Slaven Bilic, maç öncesi yayıncı kuruluşa verdiği röportajda, 'Tolga Zengin yalnızca iyi bir kaleci değil, aynı zamanda takımımızın en değerli karakterlerinden birisi. Takım olarak Trabzon'a giderek onun yanında olduğumuzu gösterdik. Tolga ile görüşmemizde bana oynamak istediğini söyledi ve bu konuda bana seçenek fırsatı bırakmadı" ifedelerini kullandı. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER