BEŞİKTAŞ

Tolgay Arslan için İngiltere iddiası

İtalyan basını, Beşiktaş'ın 27 yaşındaki orta saha oyuncusunu İnter ve Arsenal'in istediğini öne sürdü. Haberde, Tolgay'ın Arsenal'e daha yakın olduğu da ifade edildi.

Tolgay Arslan için İngiltere iddiası

Transfer sezonunda Pepe, Negredo, Lens, Medel gibi isimleri kadrosuna katan Beşiktaş'ta orta sahanın önemli isimlerinden Tolgay Arslan konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Adı daha önce de başka takımlarla anılan 27 yaşındaki oyuncunun, bu transfer dönemi bitmeden siyah-beyazlılardan ayrılacağı iddia edildi. İtalyan medyasında yer alan haberlerde Serie A ekibi İnter ile İngiltere'den Arsenal'in oyuncuya talip olduğu öne sürüldü. Söz konusu haberde, Tolgay'ın Arsenal'e gitmeye daha yakın olduğu da ifade edildi.

Beşiktaş'ın Vida'yla imzaladığı ön protokol basına sızdı

Son söz Şenol Güneş'te

Yenişafak'ın haberine göre; Deneyimli oyuncunun, sürekli olarak ilk 11'de yer alamadığı için rahatsız olduğu ve kariyerini Avrupa'da sürdürmek istediği ifade edildi.

Premier Lig'de bu sezona iyi başlamayan Arsenal'in, 27 yaşındaki orta saha oyuncusuyla kadro genişliğini artırmayı hedeflediği de kaydedildi. Transfer için son sözün ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş de olduğu öğrenildi.

Yönetimin, deneyimli teknik adamla yapacağı değerlendirme sonrası Tolgay için son kararını vermesini beklendiği ifade edildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER