FENERBAHÇE

Tolunay Kafkas: Para için asla...

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, Fenerbahçe maçıyla ilgili konuştu.

Tolunay Kafkas: Para için asla...

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, bundan sonra draha hırslı olacağını ifade ederek, "para için hocalık yapmam" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, 7 haftalık ligin ilk bölümünde arzu ettiklerini noktaya ulaşamadıklarını ancak bundan sonraki süreçte daha hırslı daha kavgacı bir yapıya bürünüp neticeye gitmek istediklerini söyledi.

"Sıkıntılar bitecek"
Fenerbahçe ile oynanan 8. hafta maçı öncesinde Kadir Has Tesisleri'nde basın toplantısı düznleyen teknik direktör Tolunay Hakkı Kafkas, geride kalan hafta sonu Ankara'da yaşanan terör olayına değinerek, ölenlere rahmet, yaralılara şiflara, ailelere ve Türkiye'ye başsağlığı diledi.  

Türkiye İzlanda maçı son dakika dakika canlı anlatımıTürkiye İzlanda maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi şifresiz kanalda?, Türkiye İzlanda maçı 13 Ekim Salı günü Torku Konya Arena Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'teki maç Show TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Kayserispor Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu ve Basın Sözcüsü Ahmet Yıldız ile birlikte basın karşısına çıkan ve Kayserispor'un zor bir süreçten geçtiğini ifade ederek sözlerine başlayan Tolunay Hakkı Kafkas, "Zor bir süreç içerisinde lige başladık. İlk 3 hafta iyiydik ancak son 4 hafta istediğimiz sonuçları alamadık. Kaybetmeyi haketmediğimiz maçlar da oynadık. Önümüze bakıyoruz ve bu sıkıntılı süreci geride bırakacak gücümüz, karakterimiz var. Kavga edebilecek güce sahibiz. Ligin henüz başındayız. Kayserispor ailesi olarak, bir bütünlük içerisinde daha iyi noktalara geleceğimize inanıyorum" dedi.

Taraftara teşekkür
Kayseri Tempo'nun haberine göre; Kayserispor'u sevenlerin, taraftarların endişeye kapılmamasını da isteyen Kafkas, "Taraftarımıza, özellikle Kapalı Kale grubuna teşekkür ediyorum. Her platformda bizlere destek oluyorlar. Bundan sonra da birlik içerisinde hareket edip hep beraber başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum" dedi.  

"Madem öyle.."
Kafkas, teknik direktörlüğü kesinlikle para uğruna yapmadığını, sevdiği mesleğine tam bağlı olduğunu ifade ederek, "Geçmişte daha agresif daha sert bir mizaca sahiptim. Elbette yıllar geçtikce daha sakin daha oturaklı olunuyor. Hırsımdan heyecanımdan bir şey kaybetmedim. Hatalar, yanlışlar karşısında kendimi kontrol etmeye çalışıyorum. Heyecanım olmasa emin olun hocalık yapmam. Ama madem Kayserispor ailesi beni daha hırslı görmek istiyor; o zaman bende öyle olurum" diye konuştu.

"Gol çalışıyoruz"
Kayserispor'un ve kendisinin eleştirildiğini ve bunun farkında olduğunu da dile getiren Kafkas, "Türkiye'de futbol, netice oyunu. Kazanmak adına gol atmanız gerekli. Bunun bilinci içerisinde özellikle son zamanlarda sürekli gol çalışmaları yapıyoruz. Bu eksikliğimizi gidermenin yollarını arıyoruz. Bu haftadan itibaren, hem futbol oynayan hem de sonuca giden Kayserispor'u sergilemek arzusundayız" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER