KAYSERİSPOR

Tolunay Kafkas sahayı terk etti

Tartışmalarıyla gündeme gelen teknik direktör Tolunay Kafkas, hakem Koray Gençerler'in verdiği kararları beğenmediği için sahayı terk etti.

Tolunay Kafkas sahayı terk etti

Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Torku Konyaspor, sahasında Kayserispor'u ile 1-0 yendi.

43. dakikada Meha havadan pasını savunma arkasına kaçan Traore'e kaleci Abdulaziz'i geçmek isterken yerde kaldı. Oyuncular ve yedek kulubesinde bulunan Teknik direktör Aykut Kocaman pozisyonun penaltı olduğu iddasıyla tepki gösterirken hakem devam kararı verdi.

52. dakikada Rangelov'un soldan ceza sahasına ortasına haraketlenen Ömer Ali'nin topun gelişine şutunu kaleci Abdülaziz topu güçlükle çıkardı.

Tolunay Kafkas sahayı terk etti

TOLUNAY KAFKAS SAHAYI TERK ETTİ

86. dakikada hakem Koray Gençerler'in kararına çok sert tepki gösteren ve öfkeyle sahaya giren Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, daha sonra sahayı terk edip soyunma odasına gitti.

MABIALA KIRMIZI KART GÖRDÜ

88. dakikada Mbamba'nın ara pası ile ceza sahası içi sol çaprazında topla buluşan Bajic, rakibi Mabiala'nın müdahalesi ile yerde kaldı. Hakem Koray Gençerler penaltı noktasını gösterdi. Penaltı kararından sonra oyuncular arasında gerginlik yaşandı ve bunun sonucunda Mbiala kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

90. penaltıyı kullanan Vukovic meşin yuvarlağı kalecinin sağından filelerle buluşturdu: 1-0.

Tolunay Kafkas sahayı terk etti

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER