KAYSERİSPOR

Tolunay Kafkas'tan hakemlere sitem

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, Lig Tv'de yayınlanan Maraton programında birbirinden önemli açıklamalar yaptı.

Tolunay Kafkas'tan hakemlere sitem

Kayserispor eski Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'den Mircea Lucescu'ya kadar, Avrupa hedefinden Beşiktaş maçı hakemi Bülent Yıldırım'a kadar önemli açıklamalar yapan Kafkas, haftanın en güzel golü olarak da takımının yediği ilk golü seçti.

Özhaseki gerçeği!

Şansal Büyüka'nın konuğu olarak Maraton programına katılan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Hakkı Kafkas, Kayserispor eski Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'nin görevi devretmesiyle ilgili olarak, "Sayın Özhaseki, hem Kayseri hem de Kayserispor için çok önemli bir isimdi. Özhaseki Başkan keşke Ankara'ya gitmeseydi. Bizim açımızdan iyi olmadı. Onun desteği, onun ilgisi bizim için çok önemliydi. Şu an tüm yük başkanımız sayın Recep Mamur'da. Kayserispor'un daha büyük kitlelere oynaması gerekiyor. Ama sadece Kapalı Kale taraftar grubu var. İyi destekliyorlar. Ama desteğin daha fazla olmasını istiyoruz" dedi.

Lucescu yorumu

Trabzonspor ile ismi anılan Rumen teknik adam Mircea Lucescu hakkında da açıklama yapan Kafkas, "Eğer heyecanı hevesi varsa, Trabzonspor için yerinde bir karar. Ama sadece para için geliyorsa, olmaz. Başaramaz. Trabzon ve Trabzonspor camiası zordur" yorumu yaptı. 

İbrahim Hacıosmanoğlu bu kez tribünde ağladı

Kafkas'ın Avrupa hayali

Türkiye'de takımların sadece Süper Lig'i düşündüklerini, Avrupa'yı ikinci plana attığını da dile getiren Kafkas, "Ben olsam, öyle bir imkanım olsa, Türkiye Ligi'nden çok Avrupa maçlarına önem veririm. Avrupa'da olmak Türkiye ve Türk takımları için çok önemli. Local değil ulusal boyutta başarı çıtasını artırmak ülkemize daha faydalı olur" diye konuştu.

"Boyacı küpü değil"

Kayserispor'un geçtiğimiz sezonlardaki gücüne zamanla ulaşacağını ve bunu başarmak için çaba sarfettiklerini de anlatan Tolunay Hakkı Kafkas, "Kayseri bu ligde her zaman söz sahibi olacak bir şehir. Şehir güçlü, Başkan güçlü. Kendime çok inanıyorum. Ama ilk başta şartlar, malesef Kayseri'nin tarihinde olmayacak kadar şartlar zordu. Bulunduğumuz yerimizi haketmiyoruz. 5 haftadır kaybetmiyorduk, Beşiktaş'a kaybettik. Her geçen hafta daha iyi oluyoruz. Oyuncular bana alıştı. Bir takım şeyler hemen olmuyor. Boyacı küpü değil. Bir süreç gerektiriyor. Şu andaki yolumuz iyi. Ama burası Türkiye. Yani herşey skora endeksli. Futbol, ne kadar iyi olursa olsun sonuç önemli. Sonuçlar iyi olmalı" açıklaması yaptı.

Felipe Melo'dan Galatasaray mesajı!

Hakemleri eleştirdi

Hakemlerin verdiği kararları da eleştiren Kafkas, "Hakemlerimiz şeffaf ve her takıma aynı ölçüde yakın olmalı. Kararların bir istikrarı olmalı. Standart yakalanmalı. Türkiye'de ilk fatura teknik direktörlere kesiliyor. Kötüysek elbette bedelini öderiz. Yapamadığım zaman yapamıyorum derim. Bahaneyi başka yere bulmam. Ama gerçekten büyük emekler var. Çok zor şartlar altında çalışıyoruz. Lehimize çalınsın istemiyorum ama tarafsız olunsun. Ön yargı ile maça çıkılmasın. Bazı hakemler var, elini sıktırmıyor veya iletişim dahi kurulamıyor. Çizgi hakemlerinin de Türk hakemliğine ve futbolumuza faydalı olduğunu düşünmüyorum. Gördüklerini direk söyleyebildiklerine inanmıyorum" yorumunda bulundu.

Transfer müjdesi

Takımın devre arasında mutlak suretle transfer yapacağını da dile getiren Kafkas, program yapımcısı Şansal Büyüka'nın Kayserispor Başkanı Recep Mamur'a seslenerek "Başkan, forvet istiyoruz. Forvet al" seslenişine "Başkanımız yapar. Alacaktır" diye cevap veren Kafkas, "Devre arası transferler yapacağız. Daha da güçleneceğiz" dedi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER