SÜPER LİG

Tolunay Kafkas'tan maç sonrası açıklamalar

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivasspor yenilgisi sonrası taraftarlara ve camiaya çağrıda bulundu.

Tolunay Kafkas'tan maç sonrası açıklamalar
Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sivasspor yenilgisi sonrası taraftarlara ve camiaya çağrıda bulundu.Kafkas, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maça istedikleri gibi başlayamadıklarını belirtti.

Sivasspor'un oyun yapısını ve nasıl oynayacağını bile bile mücadele ve hırs açısından rakiplerinin gerisinde kaldıklarını ifade eden Kafkas, ''1-0 geriye düştük, ikinci devre 'oyuna hamleler yapacağız' derken, maalesef kendi hatamızdan 2. golü yedik. Daha sonra pozisyonlar bulduk. Hatta 2-2'ye getirip 3-2'yi de bulabilecek pozisyonlarımız da var. Maalesef bunu beceremedik. Bu tip deplasmanlarda eğer kavga etmezseniz, rakibe karşı sert oynamazsanız çıkacak sonuç böyle oluyor'' diye konuştu.

Taraftarlara ve camiaya çağrıda bulunan Kafkas, şöyle devam etti:

''Biz kaybettik. Ben şehre, taraftara şunu söylüyorum. Sakin olsunlar, bir sorun yok. Biz bunu mutlaka toparlayacağız, iyi yerlere geleceğiz. Özellikle önümüzdeki yıl için söylüyorum. Çok önemli bir noktayı da söylüyorum, tekrar altını çizerek söylüyorum. Biz kaybettik, sorun yok. Hiçbir şeyin bahanesi yok. Ama maçın hakemiyle ilgili de şunu söyleyeceğim. Bir tarafta oynamaya çalışan, bir tarafta da oynatmamaya çalışan bir takım var. Sen her vurduklarına, faullerine kart göstermezsen bugün oyun olmaz, başka bir şey olur. Onun için bunu iyi ayırt edip, yorumunu iyi yapmak lazım. Bunu bir bahane olarak söylemiyorum ama eğer buna izin verirsen sonuçta ortaya bir oyun çıkmaz kavga çıkar.''

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER