SÜPER LİG

Torku Konyaspor Galatasaray maçı tüm goller - 13 Aralık

Torku Konyaspor - Galatasaray maç özeti ve golleri izle, Torku Konyaspor Galatasara maçı geniş özet ve golleri, Torku Konyaspor - Galatasaray

Torku Konyaspor Galatasaray maçı tüm goller - 13 Aralık

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Torku Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. İşte Torku Konyaspor Galatasaray maçına dair tüm bilgiler... 
  
TORKU KONYASPOR-GALATASARAY MAÇININ FOTOĞRAFLARI

Torku Konyaspor ile Galatasaray maçından önemli anlar;

İLK ATAK KONYASPOR'DAN

2' Konyaspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Mehmet Uslu'nun ceza alanına ortasında top yan ağlarda kaldı.

KONYA ETKİLİ GELDİ

5' Etkili gelişen Konyaspor atağında orta alandan savunma arkasına atılan yüksek top Semih'ten sekti ve Rangelov kaleye sert bir şut çekti ama top üstten dışarıya gitti.  

 
 

 

UMUT BULUT GALATASARAY'I ÖNE GEÇİRDİ

16' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Chedjou'nun kafa vuruşunu sağ direk dibinde son anda Mehmet çeldi ama dönen topu Umut tek bir vuruşla sol köşeden ağlarla buluşturdu.  

 

 
  

EMRE ÇOLAK'TAN MUHTEŞEM GOL

23' Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Selçuk'un ceza yayındaki Emre'ye yükselttiği topa Emre sağ ayağının içiyle gelişine çok sert vurdu ve top sol köşeden ağlarla buluştu. 

 

 

 

 

BURAK ATTI FARK 3'E ÇIKTI

37' Orta yuvarlak içinde topla buluşan Hasan Kabze, savunmanın en gerisinde bulunan Selim'e geri pas attı. Selim topu ayağının altından kaçırınca Burak topu alıp ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda şık bir vuruşla kaleci Belec'i mağlup etmeyi başardı.      


 

 
  
İlk yarı sonucu: T.Konyaspor 0-3 Galatasaray

İKİNCİ YARI BAŞLADI

47' İlk atak Galatasaray'dan geldi. Rakip yar alanın ortalarında topla buluşan Sneijder'in Burak'a pasına Burak da Umut'u savunma arkasına kaçırmak istedi ama top biraz hızlıydı ve Belec'te kaldı.

HASAN KABZE GOLE ÇOK YAKLAŞTI

55' Sol kanattan hızla ceza alanına giren Campos, pasını Hasan Kabze'ye verdi. Hasan, rakibinden sıyrılıp karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama Muslera topu kurtarmayı başardı.    
 

 

 
ASİST SABRİ'DEN GOL BURAK'TAN 
 
57' Sarı kırmızılılar çok etkili paslarla rakip ceza alanına kadar gitti. Emre Çolak, sağ çaprazdaki Selçuk'a pasını verdi. Selçuk da sağ kanattan bindiren Sabri'ye oynadı. Sabri hiç bekletmeden son çizgi yakınlarından kale sahasına ortasını yaptı ev Burak net bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.   
 

 

 
HAMİT FARKI 5'E ÇIKARDI  
 
62' Galatasaray'ın gol yağmuru devam ediyor. Sneijder, sol iç koridordan ceza alanına kadar topu taşıyıp ceza alanı içindeki Burak'a pasını verdi. Rakip savunma bu topa müdahale etmeye çalıştı ama seken topa Sneijder vurdu ve top sol direkten döndü. Direkten dönen topa bu kez Hamit vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.  
  

 
MUSLERA'DAN JENERİKLİK KURTARIŞ 
 
78' Hleb'in ortasında Hasan Kabze'nin gelişine vuruşunu Muslera çıkardı.  
 

  

 
Maç sonucu: T.Konyaspor 0-5 Galatasaray
 
GALATASARAY 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER