SÜPER LİG

Toroğlu'ndan şok Hamzaoğlu iddiası

Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından Erman Toroğlu A Spor ekranlarında flaş iddialarda bulundu.

Toroğlu'ndan şok Hamzaoğlu iddiası

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun görevine son verilmesi sonrası çok tartışılacak bir iddia ortaya attı.

Toroğlu Fatih Hoca'nın tamamen temizlenmesi için Denizli'nin gelmesi lazımdı. Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in tüm kalıntılarını temizlemek için Mustafa Denizli'yi getirdi dedi.

Hamza Hamzaoğlu 8 dakikada gönderildi

İşte Erman Toroğlu'nun sözleri; "Bir operasyon yapıldı. Yapılıyor. Bence operasyon bitti, büyük bir terslik olmazsa Mustafa Denizli geldi, bitti. Olayın aslı şu: Olay, Fatih Terim'in Galatasaray'la bağlantılarını tamamen koparmak. Bunu da koparabilecek ve yapabilecek bir tane şahıs var o da Mustafa Denizli. Bu iş ince hesaplanmış bir iş, bu iş ne zamandır var. Fatih Hoca'nın tamamen temizlenmesi için Denizli'nin gelmesi lazımdı. Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in tüm kalıntılarını temizlemek için Mustafa Denizli'yi getirdi. Bence Denizli işi bitti. Mustafa'nın da bence başka şansı kalmadı. Fatih milli takımda çok güçlü şu an. Galatasaray'da başarılı olması lazım"

Mustafa Denizli 1 hafta önce gelirim demiş
Yorumlar
TREND HABERLER