FENERBAHÇE

Trabzon Fenerbahçe maçında olay pozisyon!

Trabzon’da penaltı isyanı! Trabzonspor – Fenerbahçe maçının 36. dakikasında yaşanan pozisyon beraberinde tartışmaları da getirdi.

Trabzon Fenerbahçe maçında olay pozisyon!

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe maçına hakem Bülent Yıldırım damga vurdu.

Mücadelenin 36. dakikasında Trabzonspor forması giyen Özer Hurmacı’nın şutu Fenerbahçeli Hasan Ali Kaldırım’a çarptı. Yaşanan bu pozisyon neticesinde bordo mavili futbolcular yoğun penaltı itirazında bulundu ancak karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım aynı görüşte olmadı ve ‘devam’ dedi.

Trabzonsporlu taraftarların da yoğun tepkisi çeken kararın ardından eski hakem Deniz Çoban, hakem Bülent Yıldırım’ın ‘devam kararının’ yanlış olduğunu savundu. Çoban, “Özer’in şutunda Hasan Ali’nin elinden dönen top net bir şekilde penaltı. Hasan Ali’nin vücuduyla topu önleme şansı kalmamış, son çare eliyle önlüyor” ifadelerini kullandı.

Volkan Demirel'e ayakkabı fırlatıldı

Öte yandan Rıdvan Dilmen de aynı pozisyon için net penaltı yorumunda bulundu. Dilmen,  “Hasan Ali’nin koluna çarpan top penaltıydı. Sağ koluna çarptıysa %100, sol koluna çarptıysa %1000 penaltı”

Trabzon yerel basını, Trabzonspor – Fenerbahçe maçından günler önce Bülent Yıldırım’ın atanmasına ilişkin “Eyvah! Yıldırım düştü” manşetini atarak karara olan tepkilerini ortak bir şekilde dile getirmişti.

Dev maçta Galatasaray formasını yaktılar!
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER