YAZARLAR

Trabzon maçlarını Olimpiyat'ta oynasın..

TFF şüphesizki ciddi bir şekilde cezalandıracak son olaylardan dolayı Trabzonspor’u ama benim daha farklı bir önerim var. Trabzonspor yeni stadı bitene kadar maçlarını Giresun’da oynasın.. Bu süreçte herkesin düşünmek için yeterince zamanı olur..

Fatih Ucuz
Fatih Ucuz[email protected]

Trabzon’daki olaylar

Kişisel olarak en çok üzüldüğüm konu; yeni nesil futbolseverlerin Trabzon’u ve Trabzonspor’u yanlış tanıyor olmaları. Son yıllarda Trabzon’da yaşanan olaylar aslında o şehrin standartları değil yani normali bu değil. Trabzon nev-i şahsına münhassır, nadide bir şehir. Doğası,havası ve insanı ile ülkemizin çok güzel bir rengi. Lakin son yaşananlar hem  klüp imajına hemde şehir imajına ciddi zararlar veriyor. TFF şüphesizki ciddi bir şekilde cezalandıracak son olaylardan dolayı Trabzonspor’u ama benim daha farklı bir önerim var. Trabzonspor yeni stadı bitene kadar maçlarını Olimpiyat stadında oynasın.. Bu süreçte herkesin düşünmek için yeterince zamanı olur, zira iki dakika düşünmek yetmez böyle konular için..

Şampiyonluk yarışı

Beşiktaş, Akhisar deplasmanında kendi standartlarının altında bir futbol ile iki puan kaybedince, Fenerbahçe’yi tekrar heveslendirmiş oldu. Beşiktaş’ın kalan 4 maçta 3 puan kaybetmesini beklemek çokta hayalci bir yaklaşım değil aslında. Kaldı ki Beşiktaş’ın kağıt üzerinde gerçekten zor maçları var. Bu hafta Beşiktaş kendi evinde Kayseri’yi, Fenerbahçe ise Gaziantepspor’u konuk edecek. İkisi de mutlak favori ve ben iki takımında bu hafta puan kaybedeceğini düşünmüyorum. Dananın kuyruğunun koptuğu maçlar 32.haftada oynanacak. Beşiktaş,Galatasaray deplasmanına gidiyorken, Fenerbahçe ise Başakşehir’e konuk olacak. Durumu ne olursa olsun Galatasaray kendi evinde Beşiktaş’tan puan alabilir, bu duruma şaşırmam. Lakin Fenerbahçe’de son 3 haftaki nispeten ofansif futboluna devam ederse Başakşehir’de puan bırakacaktır. Alper,Nani ve Volkan üçlüsü takımın ofansif zenginliğini arttırdı ama bu beraberinde defansif zaafiyetlerde getirdi. Abdullah Avcı rakip takımın zaaflarını kollayan hatta bu konuda özellikle 3 büyük takım ile yapılan maçlarda master yapmış bir teknik direktör. Geçen yılda Fenerbahçe’nin şampiyonluk fenerini Başakşehir’de söndürdüğünü unutmayalım...

Tebrikler Ergin Ataman

Basketbol tarihimizde klüpler bazında kazanmış olduğumuz 3 Avrupa kupasının, ikisinin koçluğunu yapmış Ergin Ataman, sezonun en büyük sportif başarını  ortaya koymuş oldu şimdiden. Türkiye’de 3 farklı klüp ile lig şampiyonluğu yaşamış olmanın dışında 3 tane de Avrupa şampiyonluğu yaşamak her Koç’un harcı olmasa gerek. Darısı Eurolig’e, darısı Milli Takım’ın başına..

Yorumlar
TREND HABERLER