FENERBAHÇE

Trabzon'daki olaylar göz göre göre yaşanmış!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım'ın, olaydan önce temsilci vasıtasıyla uyarıda bulunduğu ortaya çıktı.

Trabzon'daki olaylar göz göre göre yaşanmış!

Avni Aker Stadı’nda, çizgi hakemi Bayarslan’a yapılan saldırıdan önce tribündeki hareketlenmeyi gören hakem Bülent Yıldırım’ın uyarıları göz ardı edildi, stat dışında bekletilen polis ancak maç tatil olduktan sonra stada girdi.
 
Türk futbol tarihine kara bir leke olarak geçen Trabzonspor-Fenerbahçe maçındaki olayların göz göre göre geldiği ortaya çıktı.

Maçın hakemi Bülent Yıldırım’ın, ikinci yarının hemen başlarında deniz tarafındaki kale arkasında başlayan hareketlenmeden sonra temsilci vasıtasıyla uyarıda bulunduğu belirtildi. Temsilcinin konuyu stat amirine aktardığı, ancak çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırıya kadar stat dışında bekletilen polislerin içeri alınmadığı bildirildi.

Trabzonspor Fenerbahçe maçının hakemine şok saldırı

Karşılaşmanın başlamasından itibaren Volkan Demirel’in koruduğu kale arkası tribünlerden, kırılmış koltuklar, metal para, ayakkabı, su şişesi, çakmak ve patlayıcı maddeler atılmasına rağmen, emniyet güçlerinin harekete geçmediği, temsilci raporlarında da yer aldı.

Milliyet'in haberine göre; Maçın temsilcileri Berk Özbek, Yakup Aksoy ve Hüseyin Aptuntoprak’ın dün Futbol Federasyonu’na ulaşan raporlarında, her iki takım ısınmak için sahaya çıktığı andan itibaren Fenerbahçeli futbolcuları, başkan Aziz Yıldırım’ı ve özellikle kaleci Volkan’ı hedef alan küfürlü tezahüratları da rapor ettikleri öğrenildi. Deniz tarafındaki kale arkasına gerilen ağların taraftarca parçalanması, ağları tutan direğin devrilmesi ve göndere çekilen Fenerbahçe bayrağının indirilmesi de temsilci raporlarına geçti.

Hakeme saldıran taraftar kahraman gibi karşılandı

Erzurum’dan takviye

Son derece gergin bir atmosferde oynanan maçta Erzurum’dan takviye olarak getirtilen ve stat dışında bekletilen polislerin hakeme saldırı olayından sonra içeri alındığı ve gerekli müdahalenin yapıldığı da, dikkat çekici olarak değerlendirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER