SÜPER LİG

Trabzonlular'dan <font color='#FF0000'>İngilizce pankart</font>

Trabzonsporlu taraftarlar, Fenerbahçe maçının öncesinde 2010-2011 sezonuna pankartlarla göndermede bulundu.

Trabzonlular'dan <font color='#FF0000'>İngilizce pankart</font>

Trabzonsporlu taraftarlar, sağanak yağışa rağmen Fenerbahçe maçına büyük ilgi gösterdi. Yaklaşık 24 bin seyirci kapasiteli Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinin büyük bölümünü dolduran bordo-mavili taraftarlar, takımlarına coşkuyla destek verdiler.

Geçen hafta Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 1 aylık hak mahrumiyeti cezası dolan ve deplasmandaki Sivasspor maçını izleyen Kulüp Başkanı Sadri Şener, yasağın kalmasının ardından Trabzon'daki ilk maç olan Fenerbahçe maçını da protokol tribünden izledi. Yönetim kurulu üyelerinin büyük çoğunluğu da maçı izledi.

Maç öncesi kolbastı ekibi, taraftarlara gösteri sundu. Bu arada VIP tribünü önünde Trabzonspor taraftarları arasında maç öncesi çıkan kavgayı güvenlik görevlileri büyümeden önledi.

"Türkçe söyledik anlamadınız, Cup ıs ours"

Trabzonspor taraftarları, terazinin yer aldığı '''Çok şey değil sadece adalet istiyoruz, Güneş de bizim Dolunay da bizim, kıskananlar çatlasın, Tolunay hocam Şampiyon yap bizi, Cehennemde yak bizi, Türkçe söyledik anlamadınız, Cup ıs ours, 2010-2011 sezonu şampiyonu Trabzonspor'' yazılı pankart açtılar.

Maç öncesi, Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Aykut Kocaman'ın bulunduğu yere giderek tokalaştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER